Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι η νέα guest κριτής του GNTM 5 και η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομά της, προκάλεσε αίσθηση, τόσο στα social media όσο και στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Η κριτική που δέχθηκε ήταν πολύ σκληρή, ωστόσο η ίδια δε δείχνει να αγχώνεται ιδιαίτερα και συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε στο πρωί της Δευτέρας (26/9) στο Πρωινό, η μεγάλη της επιτυχία στον χώρο το μόντελινγκ, αμείβεται με πολλά λεφτά!

Είναι πολλά τα λεφτά της Σοφίας Χατζηπαντελή...

Και μπορεί να είναι αρκετοί αυτοί που ισχυρίζονται ότι αν δεν είσαι top model δεν βγάζεις πολλά λεφτά, όμως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρωινού λέει άλλα. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο πλατό ότι η Σοφία Χατζηπαντελή προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι προφανώς δεν παράτησε έτσι απλά την καριέρα της, καθώς ο σταθμός ακούγεται ότι της προσφέρει τα ίδια και περισσότερα από την Βίκυ Καγιά.

Ενδεχομένως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ να είναι αυτός ο λόγος που θα είναι guest κριτής και όχι κανονική επειδή ο σταθμός δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές της απαιτήσεις.

H πραγματική καταγωγή της Σοφίας Χατζηπαντελή

Όπως θα έχετε παρατηρήσει ήδη από τα πρώτα επεισόδια του GNTM 5, η Σοφία Χατζηπαντελή μιλάει ελληνικά αλλά σπαστά, ενώ στον λόγο της χρησιμοποιεί πάρα πολλές ξένες εκφράσεις. Μάλιστα πολλές φορές όταν θέλει να μιλήσει γρήγορα, μιλάει μόνο αγγλικά.

Στην πραγματικότητα ωστόσο, η Σοφία Χατζηπαντελή δεν έχει καμία σχέση με την Αγγλία. Κατάγεται από την Ελλάδα και την Κύπρο αλλά έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο εξωτερικό και γι΄αυτό το λόγο δεν μιλάει τόσο καθαρά αγγλικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: «Θα σου βγάλω τα μάτια σιχαμένη...» - ''Στήθηκε'' πανηγύρι στο twitter με τις εντάσεις Καγιά & Χατζηπαντελή

GNTM 5: «Αν δεν φύγετε τώρα...» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τη Σοφία Χατζηπαντελή στο πλατό