Από Ελένη Μήτση

Και ενώ όλα ήταν έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα του Love island με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου την Δευτέρα 26/9 μια ανακοίνωση ήρθε να αλλάξει τα σχέδια του ριάλιτι αγάπης.

Τα καιρικά φαινόμενα στην Τενερίφη δεν είναι τα κατάλληλα και έτσι από ότι φαίνεται η παραγωγή έχει μείνει λίγο πίσω στα σχέδια της με αποτέλεσμα το τηλεοπτικό κοινό να κάνει λίγη ακόμα υπομονή για το 1ο επεισόδιο (δείτε εδώ τα βιογραφικά των 5 κοριτσιών και 5 αγοριών που θα μπουν στο παιχνίδι).

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την ακύρωση της πρεμιέρας του Love island

«Το Love Island είναι έτοιμο να ξεκινήσει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μαζί με τους Islanders του παιχνιδιού βρίσκονται ήδη στην εξωτική Τενερίφη!

Το πιο δημοφιλές reality σχέσεων παγκοσμίως, υποσχέθηκε να φέρει το καλοκαίρι στις οθόνες μας μέσα στην καρδιά του φθινοπώρου όμως τις τελευταίες μέρες, στο «Νησί της αιώνιας Άνοιξης» όπως αποκαλείται η μαγευτική Τενερίφη, επικρατούν τροπικές καταιγίδες.

Τροπική καταιγίδα vs ερωτική καταιγίδα: σημειώσατε 1!

Ως εκ τούτου, η πρεμιέρα του LOVE ISLAND μετατίθεται για την Πέμπτη 29/9 στις 23.15!

Μέχρι τότε, spread the love!».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει τα πάντα λίγο πριν την πρεμιέρα του Love Island

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το πρωί της Τρίτης (13/9) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό Μας, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επερχόμενη πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Love Island.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις δοκιμασίες που θα έχουν οι διαγωνιζόμενοι καθώς και στον τρόπο με τον οποίο θα συμμετέχει το κοινό (δείτε εδώ ποιος θα είναι αυτός που θα βοηθάει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο ριάλιτι του έρωτα).

«Φεύγω σε 10 μέρες. Είναι ένα πολύ ωραίο show, είναι feelgood, πολύ ψυχαγωγικό. Στηρίζεται στην αγάπη, στα όμορφα συναισθήματα και στο να δίνει ευκαιρίες, να παίρνεις τον χρόνο σου, να γνωρίζεσαι, χωρίς τις περιττές έννοιες της καθημερινότητας. Κανείς δεν γνωρίζεται με κανέναν.

Ζούμε σε ένα φανταστικό περιβάλλον, σε μια υπέροχη βίλα στην Τενερίφι. Θα υπάρχουν δοκιμασίες στο παιχνίδι και με αυτό τον τρόπο θα έρθει κοντά ο ένας με τον άλλον. Το κοινό θα συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Φέτος για το μεροκάματο θα σχολιάζεις πηδήμ@τ@!» - Το Twitter "ξέσκισε" το Love Island πριν καν ξεκινήσει

Ντόμινο αλλαγών στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ - Τι αποφασίστηκε