Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ύστερα από το «Globetrotters», το κανάλι της Κηφισιάς εξασφάλισε τα δικαιώματα του διεθνούς τηλεοπτικού προγράμματος «Asia Express» που σημειώνει επιτυχία σε περισσότερες από 12 χώρες και θα δούμε στις οθόνες μας από τον Σεπτέμβριο (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα).

Εδώ και κάποιες εβδομάδες, τόσο τα 9 ζευγάρια όσο και οι παρουσιαστές, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Πέτρος Πολυχρονίδης, έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα και όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα του Asia Express.

Στόχος των ζευγαριών στην προσπάθειά τους αυτή είναι να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα! Ένα εγχείρημα που απαιτεί τεράστια θέληση και προϋποθέτει απέραντη ευρηματικότητα!

Κάπως έτσι, λίγες ώρες πριν το Star κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer του ταξιδιωικού ριάλιτι, το οποίο αναμένεται να είναι άκρως εντυπωσιακό.

Τα 9 ζευγάρια του Asian Express:

  • Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια (ζευγάρι)
  • Χριστίνα Παππά – Δημήτρης Παππάς (μαμά-γιος)
  • Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση (ζευγάρι)
  • Χρήστος Ζώτος – Στέλιος Λεγάκης (φίλοι)
  • Κωνσταντίνος Βασάλος – Φίλιππος Ιωάννου/ Fipster (φίλοι)
  • Χριστίνα Κολέτσα – Maria Maroulis (φίλες)
  • Θεοδώρα Ρασέλ – Κλόντια Ρασέλ (μαμά-κόρη)
  • Βιβή Μπασινά – Κατερίνα Καλίνογλου/Kat Kat (φίλες)
  • Νάσος Γαλακτερός – Παύλος Γαλακτερός (μπαμπάς-γιος)

Το trailer του Asia Express

Οι πρώτες δηλώσεις της Ζενεβιέβ μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα

Μπορεί οι μέρες που πέρασαν στην Ασία ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί να ήταν εκπληκτικές (δείτε εδώ φωτογραφίες), ωστόσο τελείωσαν και έτσι πριν από λίγες ώρες, η fashion expert επέστρεψε στην Ελλάδα.

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα την εντόπισε στο Ελ. Βενιζέλος και τη ρώτησε για τον καυγά που φημολογείται ότι έγινε πίσω από τις κάμερες ανάμεσα στον Γιώργο Μαυρίδη και τον Λευτέρη Δημηρόπουλο.

Η Ζενεβιέβ εξήγησε πως δεν πήρε χαμπάρι κανέναν καυγά, ενώ δεν θέλησε να κάνει σχόλιο για τα νέα της σχέδια καθώς δεν πρόλαβε καλά καλά να γυρίσει από την Ασία.

«Περάσαμε συγκλονιστικά. Εγώ μάλλον ήμουν κάπου αλλού. Εγώ ξέρω ότι είχα την καλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Είμαι 15 ώρες στο αεροπλάνο, δεν ξέρω ποια θα είναι η επόμενη τηλεοπτική μου κίνηση», είπε χαρακτηριστικά η Ζενεβιέβ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αναποδιά λίγο πριν την πρεμιέρα - Ξαφνική αποχώρηση από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ

Με αέρα ανανέωσης η Μπέτυ Μαγγίρα - Η ημερομηνία της πρεμιέρας του Ποιος είναι Πρωινιάτικα