Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Εντελώς ανανεωμένο επιστρέφει το GNTM 5 τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με τη Βίκυ Καγιά και πάλι στο τιμόνι και νέους συνεργάτες στο πλευρό της. Η αναβάθμιση του Γιώργου Καράβα και η είσοδος της Σοφίας Χατζηπαντελή και του Τάσου Σοφρωνίου, έχουν αλλάξει όλα τα δεδομένα για το ριάλιτι μοντέλων.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν η Σοφία Χατζηπαντελή θα συνεχίσει στην κριτική επιτροπή του show και μετά το τέλος των οντισιόν, ωστόσο είναι βέβαιο πως η παρουσία της στο παιχνίδι θα αφήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μιας και ήδη έχει δεχθεί αρκετά σχόλια (δείτε εδώ πώς την αποκάλεσε ο Λάκης Γαβαλάς).

GNTM πρεμιέρα Star

Η απόφαση του Star για την ημερομηνία της πρεμιέρα του GNTM

Μπορεί οι περισσότεροι να έχουν αποφασίσει να ξεκινήσουν τη σεζόν νωρίς νωρίς (όπως η Ελένη Μενεγάκη), ωστόσο το Star θεώρησε πως είναι καλό να πάρει για λίγο το χρόνο του.

Έτσι, τόσο η πρωινή εκπομπή με τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου όσο και η Ζήνα Κουτσελίνη με τις Αλήθειες με τη Ζήνα θα κάνουν πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου.

Όσον αφορά στο GNTM 5, το κανάλι έκρινε σκόπιμο να βάλει ένα φρένο στην πρεμιέρα του και έτσι το πρώτο του επεισόδιο θα το δούμε στις 26 Σεπτεμβρίου.

«Σπαρταριστό» παρασκήνιο από το ριάλιτι μόδας

O πέμπτος κύκλος του GNTM είναι πλέον γεγονός. Εδώ και λίγες ημέρες, ανανεωμένη και με μεγάλη διάθεση, η νέα επιτροπή του ριάλιτι μόδας ξεκίνησε τα γυρίσματα με πολλά απρόοπτα, αστεία και backstage υλικό μόνο για το κοινό του TiVi Σίριαλ.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Κορίτσια και γυναίκες από 18 έως 88 έχουν κληθεί εδώ και μέρες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τον πέμπτο κατά σειρά κύκλο του ριάλιτι μόδας, που συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερους πιστούς.

GNTM 5 Καγιά Σοφρωνίου

Για το πρότζεκτ που αναζητά μοντέλα με σκοπό να τους δώσει τη δυνατότητα μιας μεγάλης καριέρας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Και οι... πιστές ανταποκρίθηκαν. Επίδοξα μοντέλα από όλη τη χώρα βρέθηκαν με τους δικούς τους ανθρώπους στις εγκαταστάσεις της παραγωγής όπου γίνονται τα γυρίσματα και διεκδίκησαν μια θέση στον λαμπερό κόσμο της μόδας. Φυσικά, δεν έλειψαν τα απρόοπτα.

GNTM 5 Χατζηπαντελή Καγιά

Δηλαδή τα κορίτσια εκείνα που αποκλείστηκαν αλλά και εκείνα που δεν κατάφεραν να σταθούν μπροστά στις τέσσερις καρέκλες των κριτών, λόγω ανίχνευσης του κορωνοϊού. Και μπορεί ο Δημήτρης Σκουλός, ο Άγγελος Μπράτης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί να έλειπαν από τα γυρίσματα, ωστόσο δεν έλειψαν οι στιγμές γέλιου μεταξύ της νέας επιτροπής που μέχρι στιγμής απαρτίζουν οι Βίκυ Καγιά, Γιώργος Καράβας, Τάσος Σοφρωνίου και Σοφία Χατζηπαντελή.

GNTM 5 κριτές

Γράφω «μέχρι στιγμής» καθώς το 25χρονο μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο δεν θα είναι σε όλο τον κύκλο αλλά στα πρώτα επεισόδια των auditions. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ίσως στην επόμενη φάση, αυτή του bootcamp, στην καρέκλα της να καθίσει ένας άλλος εκπρόσωπος της μόδας. Εκεί ωστόσο, βρέθηκε και η Έλενα Γαλύφα, η inflouencer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η οποία θα καλωσορίζει τα μοντέλα, θα τους κάνει κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την ενασχόλησή τους με τη μόδας και φυσικά θα τα εμψυχώνει.

GNTM Σοφρωνίου Καράβας

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είναι πολύ συγκινητικό...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για την κριτική επιτροπή του GNTM 5

«Το θέμα δεν είναι να είσαι όμορφος...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή για το GNTM 5