Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Εδώ και κάποιες εβδομάδες, τόσο τα 9 ζευγάρια όσο και οι παρουσιαστές, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Πέτρος Πολυχρονίδης, έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα και όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα του Asia Express.

Οι δυο τους πέρασαν μοναδικές στιγμές στο ταξίδι τους στην Ασία (δείτε εδώ φωτογραφίες), και τώρα είναι έτοιμοι να δουν το αποτέλεσμα της δουλειάς τους.

Ο Πέτρος είναι αυτός που θα παρουσιάζει τις δοκιμασίες των παικτών και θα τους εξηγεί τι πρέπει να κάνουν, ενώ η Ζενεβιέβ με τη σειρά της θα είναι συνέχεια στο πλευρό τους καθοδηγώντας τους ώστε να φτάσουν στον στόχο τους το συντομότερο δυνατό.

Asia Express πρεμιέρα

Η πρεμιέρα του Asia Express στο Star

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, το ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star, αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του κοντά στις αρχές Οκτωβρίου.

Τι θα δούμε στο Asia Express

Ύστερα από το «Globetrotters», το κανάλι της Κηφισιάς εξασφάλισε τα δικαιώματα του διεθνούς τηλεοπτικού προγράμματος «Asia Express» που σημειώνει επιτυχία σε περισσότερες από 12 χώρες και θα δούμε στις οθόνες μας από τον Σεπτέμβριο.

Εννέα ζευγάρια θα έχουν την τεράστια πρόκληση να διασχίσουν τέσσερις χώρες της Ασίας Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη και Ταϊλάνδη, on the road, με ένα μόλις ευρώ την ημέρα, τεράστια θέληση κι απέραντη ευρηματικότητα διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ! Φίλοι; Σύντροφοι; Συνάδελφοι; Συγγενείς; Ο,τι κι αν τους ενώνει, σίγουρα πρέπει να είναι πολύ δυνατό για να γράψουν μαζί χιλιόμετρα στον δρόμο και να μοιραστούν πρωτόγνωρες εμπειρίες ζωής.

Θα κάνουν διαδρομές που δεν υπάρχουν σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό. Θα συνδεθούν με τους ντόπιους, την κουλτούρα τους και την καθημερινότητά τους. Θα συντονιστούν με τον παλμό της πραγματικής ζωής και θα γευτούν μια άλλη Ασία, που δύσκολα θα καταφέρει να γνωρίσει ένας απλός τουρίστας. Την παρουσίαση θα αναλάβει φυσικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης ο οποίος έχει προτέρα εμπειρία από το «Globetrotters» (δείτε εδώ γιατί είπε όχι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Mega Καλημέρα: Στον αέρα το πρώτο trailer για τη νέα σεζόν - Το πρόσωπο που παίρνει τη θέση της Φλορίντας Πετρουτσέλι

Οι Δεκατιανοί: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της νέας ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ