Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το Survivor 5 που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, με τους Διάσημους και τους Μαχητές να δίνουν από τότε τη μάχη της επιβίωσης, θα κρατήσει για καιρό ακόμη συντροφιά στους τηλεθεατές και εμείς έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες για την ημερομηνία κατά την οποία θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Το ριάλιτι επιβίωσης έχει μπει πια στην τελική ευθεία και η αλήθεια είναι πως όλοι οι παίκτες έχουν θέσει προς το παρόν ως στόχο, το να παραμείνουν στο παιχνίδι μέχρι αυτό να γίνει ατομικό, ενώ λίγο μετά τον τελικό, μια παίκτρια θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε εδώ ποια).

Ορίστηκε ημερομηνία για τον τελικό του Survivor 5

Κι αυτό γιατί ο μεγάλος τελικός και η ανάδειξη του νικητή θα πραγματοποιηθεί τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Μέχρι τότε οι παίκτες έχουν να περάσουν ακόμη πολλούς στίβους μάχης μέχρι να φτάσουν στο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Γιατί αποχώρησε από το παιχνίδι η Ναυσικά

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (17/5) η Μαρία Καλάβρια, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικειοθελή αποχώρηση της φίλης της, Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου από το Survivor 5, αποκαλύπτοντας τον λόγο που την έκανε να αφήσει πίσω της τον Άγιο Δομίνικο.

Η ίδια εξήγησε πως η πρώην παίκτρια είχε πρόβλημα με το έντερό της εξαιτίας της συχνής κατανάλωσης καρύδας. Οι εξετάσεις που έπρεπε να πραγματοποιηθούν δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθούν στον Άγιο Δομίνικο και γι' αυτό αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα της. Μάλιστα, επισήμανε πως η Ναυσικά και ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Έχει ένα θέμα με το έντερό της η Ναυσικά και εκεί που βρισκόντουσαν ήταν δύσκολο να κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις που έπρεπε να κάνει. Και αυτό της το προκάλεσε η καρύδα που έτρωγε. Η καρύδα της ξύπνησε το πρόβλημα που έχει, έχει σπαστική κολίτιδα. Της δημιουργήθηκε τεράστιο πρόβλημα», είπε η επιχειρηματίας, ενώ συμπλήρωσε μάλιστα στο τέλος: «Έρχεται σήμερα, της έχουμε ετοιμάσει έκπληξη».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χώρισαν πριν μπει στο Survivor 5 - Η σχέση που είχε ο Σπύρος Μαρτίκας πριν τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Survivor 5: «Ο Άρης δεχόταν πάρα πολλές επιθέσεις...» - Η αποκάλυψη του Απόστολου Ρουβά για την παραβίαση του κανονισμού