To MasterChef 6 έχει μπει σε τελική ευθεία. Οι διαγωνιζόμενοι δίνουν τον καλύτερο εαυτού τους καθημερινά προκειμένου να κρατήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό, ωστόσο η αλήθεια είναι πως τελευταία οι δοκιμασίες είναι εξαιρετικά περίπλοκες.

Η τελευταία ομαδική, ο περιβόητος τοίχος του MasterChef, «έδειξε» ως νικήτρια την Μπλε ομάδα και έτσι ο Νίκος Μπέρκας, ο Γιάννος Σδούγκας, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Ελπίδα Μορφούλη παλεύουν για τη διαμονή τους.

Μετά την πρώτη φάση της ασυλίας, ο Γιάννος και ο Παναγιώτης ξεχώρισαν με τα πιάτα τους και έτσι σήμερα (13/5) θα παλέψουν για την ατομική ασυλία, όπως βλέπουμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ώρες.

Ο χαμένος της δοκιμασίας, πρόκειται να αγωνιστεί για την παραμονή του στο παιχνίδι μαζί με την Ελπίδα και τον Μπέρκα.

Ο παίκτης που αποχωρεί από το MasterChef 6

Τα πράγματα πλέον έχουν δυσκολέψει και έτσι, η αποψινή δοκιμασία θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους διαγωνιζόμενους. Καλεσμένος κριτής θα είναι ο Γιώργος Κατάρας.

Εμείς επικοινωνήσαμε με την πηγή μας και έτσι καταφέραμε να μάθουμε πως ο παίκτης που θα έχει την πιο αδύναμη προσπάθεια και θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό θα είναι ο Νίκος Μπέρκας, ο οποίος έχει κινδυνεύσει να αποχωρήσει κι άλλες φορές, ωστόσο έχει καταφέρει να παραμείνει στον διαγωνισμό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκτάκτως εκτός ΣΚΑΪ το Survivor 5 το Σάββατο (14/5) - Τι συνέβη

«Μου ζήταγε συγγνώμη στις επιστροφές...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Μπόμπαινα μετά την αποχώρηση από το MasterChef 6