Το Survivor 5 επιστρέφει απόψε (10/5) με ένα νέο επεισόδιο και αναμένεται να γίνει ο κακός χαμός. Τα πρώτα πλάνα που έχουν κυκλοφορήσει με το trailer του επεισοδίου δείχνουν πως για ακόμη μία μέρα, οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο θα είναι ραγδαίες.

H παραγωγή τελευταία έχει δείξει πως δεν αστειεύεται και έτσι έχει αρχίσει να ρίχνει σημαντικές ποινές στους παίκτες που παραβιάζουν τους κανόνες. Κάπως έτσι και ο Γιώργος Κατσαούνης αποβλήθηκε μετά τον μεγάλο καυγά του με τον Τάκη (δείτε εδώ βίντεο από την άφιξή του στην Ελλάδα).

Την ίδια στιγμή, οι εντάσεις στις δύο ομάδες δεν λείπουν. Οι Μπλε είναι σε αναβρασμό μετά την απόφαση του Τάκη να δώσει ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Άρη Σοϊλέδη, ενώ οι Κόκκινοι ακόμα δεν έχουν βρει τα πατήματά τους.

Όλα αλλάζουν για τις δύο ομάδες όταν φτάνουν στον χώρο όπου θα διεξαχθεί το αγώνισμα επικοινωνίας (δείτε εδώ ποιος θα το κερδίσει). Εκεί, ο Γιώργος Λιανός τους ανακοινώνει πως για πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες, η νικήτρια ομάδα θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει στο τηλέφωνο με την οικογένειά της.

Τάκης, Βρισηίδα και Ασημίνα καταρρέουν μόλις μαθαίνουν τα νέα, ενώ υπόσχονται πως θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν.

To trailer του Survivor 5 (10/5)

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor 5: «Οι "ουρές", "ουρές" μένουν» - Ο Χρήστος Δάντησε «τελείωσε» την Σοφιάνα με μία ανάρτηση

Survivor: Συναντήθηκαν Αντωνά και Σοφιάνα - Οι συζητήσεις για τον Σοϊλέδη