Η κόκκινη και η μπλε ομάδα του MasterChef 6 φτάνουν στο συμβούλιο, ανυπομονώντας να μάθουν το αποτέλεσμα της Ομαδική Δοκιμασίας. Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, έχοντας κερδίσει στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, ήταν ο ένας εκ των δυο αρχηγών και όρισε για αντίπαλο αρχηγό τον Νίκο Παπαϊωάννου (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες).

Πώς λειτούργησαν οι νέες ομάδες με τις νέες ηγεσίες και πόσο στρατηγικές ήταν οι επιλογές του Παναγιώτη Κουμουνδούρου, που κλήθηκε να διαχειριστεί τα πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας;

Οι δυο ομάδες κλήθηκαν να μαγειρέψουν πέντε πιάτα με διαφορετικά βότανα και μυρωδικά ως πρωταγωνιστές και να διαγωνιστούν σε μαγειρικές «μονομαχίες».

Τα σχόλια των κριτών και του καλεσμένου chef, Κλεομένη Ζουρνατζή, ξαφνιάζουν κάποιους διαγωνιζόμενους, αφού δεν φαντάζονταν αυτές τις αστοχίες στα πιάτα τους. Μια ομάδα όμως κατόρθωσε να συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους και να κερδίσει το μαγειρικό «στοίχημα».

Οι νικητές θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν, παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη, ένα γευστικό ταξίδι, μέσω ενός menu degustation, δια χειρός Τάσου Μαντή, στο εστιατόριο “Soil Restaurant”.

Αντίθετα, τα μέλη της χαμένη ομάδας, μετά την ψυχρολουσία της ήττας, καλούνται να λάβουν μέρος στη Δοκιμασία Ασυλίας και να διαγωνιστούν σε μια μαγειρική πυραμίδα και έναν αγώνα ταχύτητας. Η ασυλία είναι σημαντική για όλους, ειδικά όταν τα περιθώρια πια έχουν στενέψει και ο καθένας μπορεί να βρεθεί υποψήφιος για αποχώρηση.

Ποιος θα φορέσει στο τέλος τη λευκή ποδιά ασυλίας, εξασφαλίζοντας τη θέση του στο διαγωνισμό;

To trailer του αποψινού (5/5) MasterChef 6

Ευχάριστα νέα για τον Πάνο Ιωαννίδη - Τι θα γίνει με το μέλλον του στο MasterChef;

Το πρωί της Πέμπτης 5/5 η κάμερα του «Super Κατερίνα» πέτυχε τον Πάνο Ιωαννίδη λίγες μέρες μετά την είδηση ότι το MasterChef θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Φυσικά τα νέα μόνο ευχάριστα θα μπορούσαν να είναι για τον διάσημο chef για αυτό και το χαμόγελο δεν έφυγε στιγμή από τα χείλη του.

Μην ξεχνάμε ότι τα νούμερα του ριάλιτι μαγειρικής δεν είναι τόσο υψηλά φέτος, όπως τα προηγούμενα χρόνια, οπότε ήταν αρκετά θολό το τοπίο με το αν τελικά θα πάρει το πράσινο φως για του χρόνου. Και μπορεί να τρέχει εδώ και αρκετά χρόνια και ορισμένοι από τους τηλεθεατές να έχουν κουραστεί, ωστόσο φαίνεται πως ο σταθμός στηρίζει το παιχνίδι.

«Υπάρχουν συζητήσεις σίγουρα για την επόμενη σεζόν και για τις αλλαγές που θα υπάρχουν προς το καλύτερο. Πρώτα ο Θεός θα είμαι και εγώ μέσα» αποκάλυψε ο γνωστός σεφ.