Από Πέννυ Μαστοράκου

Οι Ράδιο Αρβύλα, είναι μία από τις εκπομπές του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ ποια σειρά θα προβάλει επίσης το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν αυτή την εβδομάδα για τον ίδιο λόγο) οι οποίες θα κάνουν μία προσωρινή παύση για το 2022 και θα επανέλθουν στις οθόνες μας το 2023 εξαιτίας του Μουντιάλ.

Το βράδυ της Δευτέρας 14/11 λοιπόν, ο παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης, θέλησε λίγο πριν το φινάλε της αποψινής εκπομπής να πει δυο λόγια για το επερχόμενο προσωρινό τέλος προς τους τηλεθεατές.

Τα λόγια του Αντώνη Κανάκη για την προσωρινή παύση του Ράδιο Αρβύλα

«Να σας υπενθυμίσω ότι αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα εκπομπών του Ράδιο Αρβύλα για το 2022. Ο λόγος βέβαια είναι το Μουντιάλ που έρχεται στον ΑΝΤ1, γιατί οι ανάγκες του Μουντιάλ για τα διαφημιστικά πακέτα που πρέπει να παίζουν πριν το παιχνίδι, αλλά και για τις ζωντανές συνδέσεις που θα γίνονται με τα γήπεδα πριν το παιχνίδι, είχαν ως αποτέλεσμα στο 8 με 9 που βγαίνουμε εμείς στον αέρα, να μειωθεί τόσο πολύ ο χρόνος που χάνεται το νόημα.

Οπότε θα σας αφήσουμε στο τέλος αυτής της εβδομάδας χωρίς να το θέλουμε καθόλου, πιστέψτε μας» είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Τα λόγια του Αντώνη Κανάκη για το τέλος της εκπομπής για αυτή την σεζόν

Τα προγράμματα του ΑΝΤ1 που μπαίνουν στον «πάγο» λόγω του Μουντιάλ

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στο Κατάρ έχει ξεκινήσει και ο ΑΝΤ1, που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης, προσάρμοσε το πρόγραμμά του στον ρυθμό της στρογγυλής θεάς.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Στους ρυθμούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στο Κατάρ θα κινείται από τα μέσα Νοεμβρίου η τηλεόραση του ΑΝΤ1, πάντα σε συνεργασία με τη συνδρομητική του πλατφόρμα ΑΝΤ1+. Μάλιστα είναι το πρώτο Μουντιάλ που δεν θα μεταδοθεί από τη συχνότητα της ΕΡΤ, αλλά από ιδιωτικό σταθμό.

Μουντιάλ ΑΝΤ1

Για έναν ολόκληρο μήνα, από τις 20 Νοεμβρίου έως και τις 18 Δεκεμβρίου, οι 64 αγώνες του κορυφαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος γίνονται οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του προγράμματος του σταθμού. Για τον σκοπό αυτό ο ΑΝΤ1 δημιούργησε την «11άδα» της μετάδοσης του Μουντιάλ. Οι Στέλιος Γιαννακόπουλος, Αλέξης Σπυρόπουλος, Σωτήρης Κωσταβάρας, Στέφανος Αβραμίδης, Βασίλης Σαμπράκος, Μιχάλης Τσόχος, Κώστας Ψάρρας, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Δημοσθένης Γεωργακόπουλος, Μανώλης Μανής και Ελενα Παπαδοπούλου θα καλύπτουν από το Κατάρ και τα στούντιο της Αθήνας όλους τους αγώνες του Μουντιάλ 2022.

Σε μια ειδική σύμπραξη, ο ΑΝΤ1 ανέθεσε στην Cosmote TV την παραγωγή εκπομπών και μεταδόσεων. Η συνεργασία, που εγκαινιάστηκε με την έναρξη της εκπομπής «Ο δρόμος για το Κατάρ», θα συνεχιστεί έως το τέλος της διοργάνωσης, ενώ περιλαμβάνει και τη συνεργασία με καταξιωμένους δημοσιογράφους της Cosmote TV, που θα πλαισιώσουν το έμπειρο αθλητικό τμήμα του ΑΝΤ1.

Το σύνολο των αγώνων, από το εναρκτήριο παιχνίδι, στις 20 Νοεμβρίου, έως τον μεγάλο τελικό, στις 18 Δεκεμβρίου, θα προβληθεί από το ειδικό θεματικό κανάλι FIFA World Cup TM του ΑΝΤ1+, 32 αγώνες θα μεταδοθούν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ενώ και οι 64 αγώνες θα προβληθούν από τη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+. Όλοι οι αγώνες θα είναι διαθέσιμοι on demand μετά τη ζωντανή μετάδοση, για ετεροχρονισμένη θέαση στο ΑΝΤ1+ (δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα).

Η γιορτή του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου όπως είναι φυσικό θα φέρει τα πάνω-κάτω σε όλο το πρόγραμμα του σταθμού που μεταδίδεται μετά τις 8 το βράδυ. Έτσι, προσωρινά από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 αποχωρούν οι «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο». Τη θέση τους θα πάρει το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» που θα προβάλλεται ορισμένες μέρες με ειδικής διάρκειας επεισόδια, τα οποία θα «κουμπώνουν» με τα κενά του προγράμματος του σταθμού έως την έναρξη της μετάδοσης του κάθε αγώνα. Εκτός κάδρου βγαίνουν και οι σειρές «Παγιδευμένοι», «Ποιος Παπαδόπουλος;» και «Εκτός υπηρεσίας», αλλά και το «The 2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (δείτε εδώ τι έγινε στο τελευταίο γύρισμα).

Ανάλογα με τον προγραμματισμό των αγώνων, εκτός θα βγαίνουν περιστασιακά και τα ψυχαγωγικά σόου του Σαββατοκύριακου «Family game» και «Rouk Zouk Special», αλλά και το late night talk show του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος ενωπίω».

Η λήξη του Μουντιάλ στις 18 Δεκεμβρίου, δεν σηματοδοτεί ταυτόχρονα και την έναρξη του προγράμματος του ΑΝΤ1. Οι περισσότερες εκπομπές του σταθμού θα επανέλθουν στο κανονικό πρόγραμμα προβολής τους αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, ενώ οι σειρές θα επιστρέψουν στις 16 Ιανουαρίου, οπότε θα μπουν στην κανονικότητα, όσον αφορά στην prime time ζώνη βάση συμφωνίας, και τα υπόλοιπα κανάλια.

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί μόνο με 1 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Still Standing: Απόφαση βόμβα για το πασίγνωστο τηλεπαιχνίδι - Δεν επιστρέφει στον ΑΝΤ1 αλλά...

Η τηλεθέαση της Κυριακής (13/11) - Πώς τα πήγαν τα προγράμματα