Από Έπη Τρίμη

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο ταλαντούχος ηθοποιός Δημήτρης Πετρόπουλος που γνωρίσαμε μέσα από την σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Παρά Πέντε» στην κάμερα της εκπομπής «Εμείς» του OPEN στην οποία βρέθηκε καλεσμένος (Πόσο κόστισε το «Παρά Πέντε» στο Mega).

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην απρόσμενη μεγάλη επιτυχία του εν λόγω σίριαλ, την ενασχόληση του με την εκπαίδευση και την τεράστια σημασία του restart στη ζωή του.

Να θυμίσουμε στους αναγνώστες πως ο πρωθυπουργός του «Παρά Πέντε», μετά την επιτυχία της σειράς, εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος στο Υπουργείο Παιδείας αποφασίζοντας συνειδητά να τερματίσει την τηλεοπτική του καριέρα.

Θα μπορούσα να είχα χαρεί περισσότερο δήλωσε ο Δημήτρης Πετρόπουλος

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο μεγάλο βιογραφικό που έχει αλλά και τις σπουδές του στη Νομική λέγοντας:
«Θα μπορούσαν όλα αυτά που έχω στο βιογραφικό μου να δείξουν ότι δεν κάνω για τίποτα. Θα μπορούσα να τα είχα χαρεί περισσότερο».

Όσον αφορά την μεγάλη επιτυχία του «Παρά Πέντε» είπε: «Δούλευα από το 1999 στα ΙΕΚ. Έκανα μερικά χρόνια μαθήματα και μου άρεσε γιατί δημιουργήθηκε μία σχέση που είναι ανεκτίμητη. Αντίθετα, νομίζω ότι η επιτυχία του Παρά Πέντε συνέπεσε με το Εθνικό, ήταν το “χρυσό πακέτο” για να υποστώ μία βίαιη αλλαγή στη ζωή μου. Ήμουν ήδη εκπαιδευτικός στη δεύτερη χρονιά της σειράς», δήλωσε ο ηθοποιός.

Το restart

Στη συνέχεια ανέφερε: «Εκεί που νομίζω ότι γίνεται restart εκ βαθέων είναι όταν πρέπει να αποχωρηστείς κάτι. Αυτό γίνεται στους θανάτους και στα τελειώματα των ερωτικών σχέσεων. Τα πένθη τα βιώνουμε πολύ βαριά και ανίατα, δεν τα υπερβαίνουμε αλλά μαθαίνουμε να τα αντέχουμε» πρόσθεσε, επίσης, ο Δημήτρης Πετρόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ίνας Ταράντου στο OPEN. «Όταν κάνω restart είμαι εγώ λιγότερος, ο εαυτός λιγοστεύει και κάτι μου λείπει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Υπάρχουν εκπομπές που δεν θα πήγαινα ποτέ!» - Οι όλο νόημα δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη

Είναι κούκλα και παίζει στον Παράδεισο των Κυριών - Αυτή είναι η ανιψιά του Γιώργου Καπουτζίδη