Από Πέννυ Μαστοράκου

Ακόμη μία ιδιαίτερη βραδιά με εκλεκτούς καλεσμένους μας ετοιμάζει το βράδυ της Τετάρτης 19/10 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου (δείτε εδώ τα αποχαιρετιστήρια λόγια του στον Εκατομμυριούχο), καθώς καλεσμένους θα έχει στο The 2night Show δύο ιδιαίτερα αγαπητούς ηθοποιούς, οι οποίοι αποφεύγουν να δίνουν συνεντεύξεις συχνά, αλλά όταν το κάνουν έχουν να πουν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα με νόημα και ουσία!

Ο λόγος για τον Γεράσιμο Γεννατά και την Κοραλία Καράντη, οι οποίοι κάθονται στον καναπέ της εκπομπής και εξομολογούνται τα πάντα, τόσο για την ζωή τους , όσο και για την πορεία τους στον χώρο της υποκριτικής όλα αυτά τα χρόνια.

Οι λαμπεροί αποψινοί καλεσμένοι του The 2night Show

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει τον Γεράσιμο Γεννατά στο πλατό του «The 2Night Show». Ο χαρισματικός ηθοποιός μοιράζεται στιγμές από τη ζωή του, εκφράζει τις ανησυχίες του και δίνει τροφή για σκέψη με τα ερωτήματά του. Γιατί πιστεύει ότι ο κόσμος, πλέον, θέλει μόνο να διασκεδάζει και όχι να σκέφτεται; Πόσο δύσκολα τα θέατρα καταφέρνουν να γεμίσουν;

Επίσης, αναφέρεται στην απώλεια των γονιών του σε μικρή ηλικία, στον τρόπο που κατάφερε να επιβιώσει, αλλά και στον πιο αγαπημένο ρόλο της ζωής του, τον ρόλο του πατέρα, που τον βιώνει με συγκίνηση. Ποια ήταν η απάντηση του Κωνσταντίνου Τζούμα, όταν του είπε ότι σκέφτεται να εγκαταλείψει την Αθήνα; Ποιες είναι οι αναμνήσεις του από την περίοδο που έπαιζε στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου»; Γιατί θεωρεί ότι το θέατρο είναι το τελευταίο οχυρό της ποίησης;

Τέλος, αναφέρεται στην τηλεοπτική σειρά «Έρωτας Φυγάς», στην οποία πρωταγωνιστεί, στην παράσταση «Έρως Μονόπτερος ο Πλάνης», την οποία σκηνοθετεί, αλλά και στις παραστάσεις «Περιοδεύων θίασος» και «Το κόκκαλο του Αντονέν Αρτό», στις οποίες θα τον απολαύσουμε φέτος τον χειμώνα.

Η Κοραλία Καράντη συναντά, για πρώτη φορά, τον Γρηγόρη στο «The 2Night Show». Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρεται στα παιδικά της χρόνια και στην πολυετή επιτυχημένη πορεία της στην υποκριτική. Εξομολογείται την έλλειψη της πατρικής φιγούρας από τη ζωή της, εστιάζοντας στην «εμφάνιση» του Βύρωνα Πάλλη, στο πλευρό της μητέρας της Αφροδίτης Γρηγοριάδη, αλλά και στον σημαντικό ρόλο που έπαιξε στη διαπαιδαγώγησή της. Είναι άραγε το Καράντη το πραγματικό της επίθετο;

Η γοητευτική ηθοποιός μιλάει, επίσης, για τους τρεις γάμους της, τον μονάκριβο γιο της Εδουάρδο, τη νονά της Έλλη Λαμπέτη και τη δυνατή σχέση φιλίας που έχει με την Κάτια Δανδουλάκη. Αποκαλύπτει τη φοβία της για την πολυκοσμία και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ήταν αρνητική στους ρόλους που απαιτούσαν «γυμνό», στο ξεκίνημα της καριέρας της. Τέλος, μιλάει για την παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου», στην οποία θα πρωταγωνιστεί τον φετινό χειμώνα.

Οι απολογητικές δηλώσεις του μετά το λάθος στο The 2night show

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε δηλώσεις στην κάμερα του ''Πρωινό μας'' την Τετάρτη 19/10 μέσα από το αυτοκίνητο του, καθώς θέλησε να δώσει εξηγήσεις και να ζητήσει συγγνώμη μετά ένα τεχνικό λάθος στο The 2night show.

Πρόκειται για ένα πολύ συγκινητικό αφιέρωμα, που είχε ετοιμάσει στο late night show, που παρουσιάζει, το οποίο θα συνοδευόταν από κάποια δικά του λόγια. Αυτά δεν ακούστηκαν ποτέ και έτσι ο Αρναούτογλου αισθάνθηκε βαθιά εκτεθειμένος.

«Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη, γιατί πριν από το απόσπασμα αυτό είχα έναν πρόλογο που έλεγα συλλυπητήρια στην οικογένεια και όλα αυτά τα συναισθήματα που έχω για τον Αλέξανδρο. Ζητάω συγγνώμη, γιατί από ένα τεχνικό πρόβλημα δεν έπαιξε ποτέ αυτός ο πρόλογος και αισθάνθηκα πολύ άσχημα που μπήκε έτσι απότομα αυτή η συνέντευξη»!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Γιατί πρέπει να δημιουργούμε εντάσεις;» - Η πρώτη αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τέλος του Εκατομμυριούχου

«Άλλαξαν οι εποχές, οι παρουσιαστές...» - Το όλο νόημα σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την κατάσταση στην τηλεόραση