Από Πέννυ Μαστοράκου

Αυτή τη χρονιά δεν την βλέπουμε στην τηλεόραση, και εκείνη έχει εξηγήσει τους λόγους αυτής της απουσίας (δείτε εδώ όλα όσα είχε σχολιάσει). Ο λόγος για την Σάσα Σταμάτη, η οποία μίλησε πριν λίγες μέρες στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρεμιέρα του J2US (δείτε εδώ τι νούμερα τηλεθέαση σημείωσε το show), μιας και εκείνη συμμετείχε πέρυσι.

Όλα όσα δήλωσε η Σάσα Σταμάτη

«Μου άρεσε πάρα πολύ το J2US. Θεωρώ ότι φέτος είναι το καλύτερο J2US που έχει γίνει ποτέ. Το καστ είναι πολύ καλό, είναι και η Καίτη Γαρμπή. Έχω ξεχωρίσει φέτος τον Λευτέρη με τη Λόλα, πάρα πολύ, μεγάλη έκπληξη», είπε η δημοσιογράφος.

 Σάσας Σταμάτη

Το σχόλιο της για τον Γιώργο Λιάγκα

Είχε ακουστεί πως ήταν μία από τις επιλογές του Γιώργου Λιάγκα μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ τελικά. Ο λόγος για την λαμπερή Σάσα Σταμάτη, η οποία το μεσημέρι της Κυριακής 9/10 παραχώρησε συνέντευξη στο Open Weekend και μίλησε για όλα!

Η γνωστή δημοσιογράφος σχολίασε την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό του ΑΝΤ1 αλλά και το τέλος της φιλίας του Φώτη Σεργουλόπουλου με την Μαρία Μπακοδήμου (κάτι για το οποίο δεν έχει αναφερθεί μόνο εκείνη).

«Συμβαίνουν αυτά στην τηλεόραση, όπως συμβαίνουν σε όλους τους χώρους. Το πιο βασικό σε μια εκπομπή και γενικά σε μια εργασία ή φιλία είναι να υπάρχει χημεία. Αν δεν υπάρχει χημεία, όσο πιο νωρίς το καταλάβεις τόσο καλύτερα είναι. Άλλωστε η Δούκισσα θα κάνει κάτι άλλο, από ότι έμαθα, που νομίζω ότι της πάει πιο πολύ και είναι περισσότερο στο στιλ της. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος σαρωτικός, δηλαδή πολύ δύσκολα μπορείς να ξεχωρίσεις δίπλα του, γιατί είναι και τόσα χρόνια, έχει εμπειρία, είναι πληθωρικός άνθρωπος».

«Οι δρόμοι της Μαρίας Μπακοδήμου και του Φώτη Σεργουλόπουλου έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό. Αυτοί ξέρουν καλύτερα. Εντάξει, δημοσιογράφοι είμαστε και θα το ρωτήσουμε και το καταλαβαίνω αυτό. Από κει και πέρα σημασία δεν έχουν οι ερωτήσεις αλλά έχουν οι απαντήσεις» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το αποκάλυψε μπροστά στις κάμερες η Σάσα Σταμάτη - Αυτό είναι το φύλο του μωρού της Σπυροπούλου

«Δύσκολο να βρεθεί κάποιος δίπλα του!» - "Κόλαφος" η Σάσα Σταμάτη για τον Λιάγκα