Από Στέλλα Μούτσιου

Η Δανάη Μπάρκα είναι μία από τις γυναίκες που έφεραν νέο αέρα στην πρωινή ζώνη των καναλιών, αφού με την εκπομπή της "Πάμε Δανάη" έχει προσπαθήσει να αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασής της). Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, την Πέμπτη 6/10 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, "Ελένη", και μίλησε "ανοιχτά" για όλα.

Μάλιστα, προχώρησε και σε δηλώσεις για τον χωρισμό της από την σχέση της με τον πρώην της, η οποία είχε κρατήσει πάνω από 8 χρόνια, κατά τα οποία έμεναν και μαζί.

Οι αποκαλύψεις της Δανάης Μπάρκα για τον χωρισμό της

«Στο Χαλάνδρι έμενα με το αγόρι μου 7-8 χρόνια στο σπίτι του και μετά, επειδή μου άρεσε πολύ η περιοχή, βρήκα όταν τελείωσε αυτή η σχέση σπίτι στην ίδια γειτονιά», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για τον χωρισμό: «Έγινε αβίαστα. Ενώ έγινε απότομα, με το που γνωριστήκαμε ήρθε αμέσως και η συγκατοίκηση και όλα, επειδή ήταν η ανάγκη μας χωρίς να το σκεφτούμε και χωρίς να βάλουμε ταμπέλα έγινε γιατί περνούσαμε πολύ ωραία. Με την ίδια λογική αποφασίσαμε και να το λήξουμε. Ακριβώς επειδή αγαπιόμαστε ακόμα και πάντα θα αγαπιόμαστε, για να προστατεύσουμε το μεταξύ μας, το εμένα και το δικό του, αποφασίσαμε ότι το μαζί ερωτικά έπρεπε να ολοκληρωθεί.

Με πολύ κλάμα, δυσκολίες, σκαμπανεβάσματα, όπως κάθε χωρισμός, είδαμε ότι όντως πιεστήκαμε στην αρχή, αλλά μετά; έγινε για καλό. Είμαστε και οι δύο άνθρωποι που πιστεύουμε ότι όλα γίνονται για καλό».

Οι όλο νόημα δηλώσεις της για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

Θέμα των ημερών είναι η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό του ΑΝΤ1, καθώς η παρουσιάστρια έληξε πολύ γρήγορα τη συνεργασία της με την εκπομπή, αποχωρώντας οικειοθελώς.

Οι ακριβείς λόγοι δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, αφού η ίδια δεν έχει κάνει ακόμα δημόσιες δηλώσεις. Από τη στήριξη, που έχει ωστόσο η παρουσιάστρια από τους συναδέλφους της φαίνεται, πως σε κάποια κομμάτια θα πιέστηκε. Ξεχωριστό είναι σε κάθε περίπτωση το σχόλιο συμπαράστασης, που έκανε η Δανάη Μπάρκα στην πρώτη ανάρτηση της Δούκισσας μετά τα μαντάτα.

«Μην υποτιμάτε την ευαισθησία θεωρώντας την κάτι εύθραυστο. Είναι η πιο σκληρή δύναμη του κόσμου, που μ’ αυτήν τον κατακτάς».

Μπάρκα - ΔούκισσαΜπάρκα - Δούκισσα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Επέλεξε το ''Πάμε Δανάη'' - Η πρώτη εμφάνιση της Φαίης Σκορδά λίγο πριν την πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ

Πρώτο θέμα συζήτησης στο Mega η Δανάη Μπάρκα λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της