Από Στέλλα Μούτσιου

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι, βρέθηκε η Τίτσα Λάβδα, η 79χρονη που πέρασε από την πασαρέλα του GNTM 5 και εντυπωσίασε του κριτές, και, πέρα από τον λόγο που θέλησε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό, μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Έτσι, έφτασε να εξομολογείται μία περιπέτειά της σε συναυλία του Έλβις Πρίσλεϊ, κατά την οποία κατέληξε να κρατά ένα κομμάτι από το μποξεράκι του τραγουδιστή.

Η αποκάλυψη της Τίτσας Λάβδα του GNTM 5

«Ήμουν 14 ετών και έχει έρθει ο Έλβις για συναυλία στη Βοστόνη. Έχουμε μαζευτεί όλες οι φίλες και έχουμε πάει από την πίσω πόρτα που θα έβγαινε. Με το που βγαίνει ορμάμε πάνω του και του σκίσαμε τα ρούχα. Εγώ κατέληξε με ένα μικρό κομμάτι από το μποξεράκι του. Όταν πήγα σπίτi το είδε η μητέρα μου και μου το πέταξε», είπε χαρακτηριστικά.

Επιστρέφει στο reality μόδας η Έλενα Γαλύφα;

H Έλενα Γαλύφα βρέθηκε καλεσμένη στο Καλό μεσημεράκι την Τετάρτη 5/10 και μεταξύ των όσων δήλωσε με την φανερά ανεβασμένη της διάθεση, δε μπόρεσε και να μην αναφερθεί στο GNTM 5, που την είδαμε να συμμετάσχει.

Η ίδια αναφέρθηκε στην αγάπη της για τη μόδα και ό,τι συμπεριλαμβάνει αυτή, ως καταλυτικός λόγος για πει το ''ναι'' στον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας. Μπορεί η παρουσία της να ήταν περιορισμένη διάρκειας, όμως η ίδια αποκάλυψε, πως θα ξαναμπεί στο παιχνίδι (δείτε εδώ τα αρνητικά σχόλια, που δέχτηκε από γνωστό μοντέλο).

«Ήμουν φαν του GNTM και μου άρεσε πάρα πολύ αυτό. Οι φίλοι μου με δήλωναν σε καλλιστεία για να γίνω μοντέλο αλλά είχα αυστηρό περιβάλλον και δεν μπορούσα να γίνω. Οι φίλες μου με έγραψαν στο ίδιο πρακτορείο με τη Βίκυ Καγιά αλλά τράκαρα και δεν μπορούσα να πάω στο κάστινγκ.

Στις οντισιόν μου άρεσε πάρα πολύ η επαφή που είχα με τα κορίτσια. Δεν σκεφτόμασταν κάμερες και περάσαμε πολύ ωραία». «Θα επιστρέψω πάλι στο GNTM 5 αλλά όχι στον ίδιο ρόλο».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός» - Οι δηλώσεις των γυναικών του GNTM 5 από το bootcamp

«Η μητέρα μου ανακουφίστηκε όταν...» - Η εξομολόγηση του τρανς μοντέλου, Ελένης Γιάλη από το GNTM