Από Στέλλα Μούτσιου

Το πρωί της Πέμπτης 6/10, στην εκπομπή Breakfast@Star μίλησαν τα κορίτσια που πέρασαν από το bootcamp του GNTM 5, πριν ακόμα μάθουν εάν θα βρίσκονταν στο σπίτι του διαγωνισμού. Πολλές από αυτές αναφέρθηκαν στο κομμάτι του ανταγωνισμού, τονίζοντας πως είναι κάτι υγιές, καθώς αυτό είναι που τους δίνει και κίνητρο.

Έχουν μεγάλη αυτοπεποίηθηση και φαίνεται πως φέτος όλες οι γυναίκες είναι καλά προετοιμασμένες για όσα θα ζήσουν και θέλουν να τα δώσουν όλα.

Οι δηλώσεις των γυναικών του GNTM 5 στο bootcamp

«Δεν γίνεται να μην μιλάμε για στρατηγική όταν μιλάμε για διαγωνισμό», είπε ένα από τα κορίτσια, με την δεύτερη να συμπληρώνει: «Όλες παρατηρούσαμε η μία την άλλη κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης. Καλό είναι να υπάρχει και λίγος ανταγωνισμός γενικά. Σε κρατάει σε εγρήγορση».

Μία από τις μεγαλύτερες γυναίκες, μάλιστα, δήλωσε: «Είναι πολύ δύσκολο γιατί είναι πολύ εντυπωσιακές όλες οι κοπέλες. Ανταγωνιστική είμαι εκεί που ξέρω ότι μπορώ να διαπρέψω. Τώρα αυτό είναι κάτι καινούριο, οπότε δεν θέλω ακόμα να μπαίνω σε αυτό το πνεύμα».

Η Τίτσα αποκάλυψε για πρώτη φορά τον πραγματικό λόγο που δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι

Η αγαπημένη κυρία Τίτσα Λάβδα, την οποία είδαμε πρόσφατα να δηλώνει συμμετοχή στο GNTM 5 έδωσε ένα τρανό παράδειγμα στον κόσμο, πως αν υπάρχει θέληση για κάτι η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο.

Αν και πέρασε την πρώτη φάση του παιχνιδιού στη συνέχεια αποχώρησε (δείτε εδώ τον λόγο), όμως σε καμία περίπτωση δεν χάνει τη διάθεση της. Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη 6/10 την είδαμε καλεσμένη στο ''Καλό μεσημεράκι'' με μπριο και νάζι να εξηγεί τον πραγματικό λόγο το παρασκήνιο της συμμετοχής της στο παιχνίδι.

«Μου λέει η 27χρονη εγγονή μου μια ημέρα, γιαγιά θα σε βγάλω μια φωτογραφία και θα σε δηλώσω. Έτσι και με έστειλε και την άλλη μέρα το πρωί με πήραν και μου έλεγαν είστε απίθανη, απίστευτη, παρακαλώ ελάτε».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

GNTM 5: Επιστρέφει στο reality μόδας η Έλενα Γαλύφα; Αποκάλυψε όλη την αλήθεια στο ''Καλό μεσημεράκι''

«Η μητέρα μου ανακουφίστηκε όταν...» - Η εξομολόγηση του τρανς μοντέλου, Ελένης Γιάλη από το GNTM