Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά τον καταιγισμό επικριτικών και αρνητικών σχολίων που έχει δεχτεί από πρώην παίκτριες που πέρασαν από το GNTM 5, σε βάρος της (δείτε εδώ τα σχόλια της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για εκείνη), η Βίκυ Καγιά, στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποφάσισε να δώσει την δική της απάντηση σε όλα αυτά καθώς δεν καταλαβαίνει τον λόγο που γίνονται τέτοια σχόλια.

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά στα σχόλια

«Δεν ξέρω τι περίμενε η Άννα Αμανατίδου και τι περιμένει ο καθένας. Κάποιος πρέπει να ρωτήσει τα ίδια τα κορίτσια τι υπάρχει πίσω από αυτό. Όποτε χρειαστεί κατεύθυνση και επικοινωνία εδώ είμαι, να το συζητήσουμε. Ό,τι μπορώ να κάνω, θα το κάνω» είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

«Δεν υπάρχει νόημα να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα», η Βίκυ Καγιά είπε: «Να τσακωθεί με εμένα η Μαριαγάπη; Γιατί να τσακωθεί; Δεν έχουμε άσχημη σχέση, μου κάνει εντύπωση. Είναι όμορφο και λαμπερό κορίτσι. Δεν ξέρω ποια είναι η αφορμή» είπε κλείνοντας.

Ένα από τα σχόλια που προκάλεσαν την αντίδρασή της

Η κάμερα της εκπομπής Open Weekend "τσάκωσε" την Άννα Αμαντίδου, μία από τις πρώην παίκτριες του GNTM, σε μία εκδήλωση και έτσι η δημοσιογράφος του OPEN κατάφερε να την ρωτήσει λίγα πράγματα σχετικά με το σόου φέτος, αλλά και την δική της εμπειρία.

Η ίδια, λοιπόν, εξήγησε πως της αρέσει να παρακολουθεί τον διαγωνισμό και να βλέπει τα νέα κόνσεπτ, ωστόσο όσον αφορά τον τρόπο που την αντιμετώπιζε η Βίκυ Καγιά δεν εκφράστηκε με τον πιο ευχάριστο τρόπο, αφού υποστήριξε πως δεν την βοήθηκε καθόλου να εξελιχθεί.

«Παρακολουθώ το GNTM 5 κι ανυπομονώ να δω καινούρια concept. Πεθαίνω για την Σοφία Χατζηπαντελή γιατί λανσάρει κάτι πολύ διαφορετικό. Έχει αέρα για την τηλεόραση… Ξεκάθαρα είναι πιο reality φέτος γιατί και πως θα κάνουν νούμερα; Είναι στην πέμπτη σεζόν και πρέπει αν διαφοροποιηθεί από τα υπόλοιπα», είπε αρχικά.

«Στη δική μου οντισιόν η κ. Καγιά με είχε σχολιάσει πολύ αρνητικά. Για το σώμα μου κι επειδή είχα βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες. Τώρα είναι πιο έτοιμες. Εμείς είχαμε πάει πολύ αυθόρμητα. Με την Βίκυ Καγιά είχαμε μιλήσει λίγο για να τη ρωτήσω κάτι και μετά δεν επιδίωξε να με βοηθήσει για να είμαι ειλικρινής. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με έχει βοηθήσει πολύ. Την είχα ρωτήσει που να πάω μετά το GNTM και δεν είναι καθόλου σνομπ κι είναι πολύ cool, όπως κι η Χριστοπούλου» ανέφερε χαρακτηριστικά στο τέλος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σάλος στο Twitter: Γκρεμίζεται η αυτοκρατορία της Βίκυς Καγιά

«Είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα!» - Το σχόλιο όλο νόημα της Μαριαγάπης Ξυπολιά για την Βίκυ Καγιά