Από Ελένη Μήτση

Εδώ και λίγο καιρό έχει βγει στον αέρα ο νέος κύκλος του GNTM με τη Βίκυ Καγιά και τους συνεργάτες τις να επικρίνονται για τα έντονα σχόλια, που κάνουν στις διαγωνιζόμενες. Στη συνέχεια βγήκαν και μίλησαν δημόσια για το ύφος και πρώην παίκτριες του διαγωνισμού.

Η ίδια δε διστάζει να απαντάει σε όλα αυτά, μιλώντας ξανά την Τετάρτη 5/10 στην κάμερα του Super Kατερίνα κάνοντας γνωστό, πως δεν είναι αρνητική να βοηθήσει όποιο κορίτσι της ζητήσει την βοήθεια της, μιας και αγαπάει τα νεαρά ταλαντούχα μοντέλα.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για τα αρνητικά σχόλια από πρώην παίκτριες του GNTM

«Δεν ξέρω τι περίμενε η Άννα Αμανατίδου και τι περιμένει ο καθένας. Κάποιος πρέπει να ρωτήσει τα ίδια τα κορίτσια τι υπάρχει πίσω από αυτό. Όποτε χρειαστεί κατεύθυνση και επικοινωνία εδώ είμαι, να το συζητήσουμε. Ό,τι μπορώ να κάνω, θα το κάνω».

Στη συνέχεια για τις δηλώσεις την δήλωση της Μαριαγάπης Ξυπολιά: «Δεν υπάρχει νόημα να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα», η Βίκυ Καγιά είπε: «Να τσακωθεί με εμένα η Μαριαγάπη; Γιατί να τσακωθεί; Δεν έχουμε άσχημη σχέση, μου κάνει εντύπωση. Είναι όμορφο και λαμπερό κορίτσι. Δεν ξέρω ποια είναι η αφορμή».

Η Άννα Αμανατίδου σχολίασε αρνητικά τη Βίκυ Καγιά

Η κάμερα της εκπομπής Open Weekend "τσάκωσε" την Άννα Αμαντίδου, μία από τις πρώην παίκτριες του GNTM, σε μία εκδήλωση και έτσι η δημοσιογράφος του OPEN κατάφερε να την ρωτήσει λίγα πράγματα σχετικά με το σόου φέτος, αλλά και την δική της εμπειρία.

Η ίδια, λοιπόν, εξήγησε πως της αρέσει να παρακολουθεί τον διαγωνισμό και να βλέπει τα νέα κόνσεπτ, ωστόσο όσον αφορά τον τρόπο που την αντιμετώπιζε η Βίκυ Καγιά (δείτε εδώ πόσα χρήματα παίρνει τον μήνα) δεν εκφράστηκε με τον πιο ευχάριστο τρόπο, αφού υποστήριξε πως δεν την βοήθηκε καθόλου να εξελιχθεί.

«Παρακολουθώ το GNTM 5 κι ανυπομονώ να δω καινούρια concept. Πεθαίνω για την Σοφία Χατζηπαντελή γιατί λανσάρει κάτι πολύ διαφορετικό. Έχει αέρα για την τηλεόραση… Ξεκάθαρα είναι πιο reality φέτος γιατί και πως θα κάνουν νούμερα; Είναι στην πέμπτη σεζόν και πρέπει αν διαφοροποιηθεί από τα υπόλοιπα», είπε αρχικά.

«Στη δική μου οντισιόν η κ. Καγιά με είχε σχολιάσει πολύ αρνητικά. Για το σώμα μου κι επειδή είχα βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες. Τώρα είναι πιο έτοιμες. Εμείς είχαμε πάει πολύ αυθόρμητα. Με την Βίκυ Καγιά είχαμε μιλήσει λίγο για να τη ρωτήσω κάτι και μετά δεν επιδίωξε να με βοηθήσει για να είμαι ειλικρινής. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με έχει βοηθήσει πολύ. Την είχα ρωτήσει που να πάω μετά το GNTM και δεν είναι καθόλου σνομπ κι είναι πολύ cool, όπως κι η Χριστοπούλου» ανέφερε χαρακτηριστικά στο τέλος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η εικόνα μιλάει από μόνη της - Τι συμβαίνει με την Σοφία Χατζηπαντελή και την Βίκυ Καγιά πίσω από τις κάμερες

«Με περίμεναν στην γωνία!» - Η Βίκυ Καγιά μιλά ανοιχτά και ξεκαθαρίζει για τον καταιγισμό αρνητικών σχολίων στο GNTM 5