Από Στέλλα Μούτσιου

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Δευτέρας 3/10, προβλήθηκαν οι τελευταίες δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου, ο οποίος πλέον θα βρίσκεται στην τηλεόραση με δικό του σόου, και με αφορμή τα λόγια του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας προχώρησε σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί.

Ο δημοσιογράφος, δηλαδή, εξήγησε πως ο ηθοποιός έχει ένα αυστηρό ύφος γενικότερα και όταν τον συνάντησε τυχαία στην παραλία το καλοκαίρι φοβήθηκε να του μιλήσει, διότι δεν ήξερε πως θα αντιδράσει, καθώς έχει εξηγήσει πως δεν του αρέσει να τπν πλησιάζουν άγνωστοι και να του ζητούν φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Βέβαια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, στη συνέχεια, εξήγησε πως στην προσωπική του ζωή δεν είναι τόσο αυστηρός όσο φαίνεται, αλλά έχει επιλέξει να δείχνει αυτή την εικόνα προς τα έξω επίτηδες.

Η ατάκα του Γρηγόρη Γκουντάρα για τον Γιάννη Μπέζο

Τι συμβαίνει ανάμεσα στον δημοσιογράφο και τον Τσαλίκη;

Με αφορμή τις δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Παρασκευής 30/9, σχετικά με τις σχέσεις της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, και θέλησε να αναφερθεί σε ένα συμβάν.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος μίλησε για την περίοδο που οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν συνεχώς για το θέμα που είχε προκύψει με τον Γιώργο Τσαλίκη, σχετικά με την ρήξη τους για το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο τραγουδιστής πριν από τον ίδιο για το Big Brother.

«Παιδιά αυτό είναι το παιχνίδι. Εγώ έζησα τον εφιάλτη του τραγουδιστή πέρυσι. Βγαίναμε κι ήταν τέσσερις κάμερες απ’ έξω κι ειλικρινά δεν είχα να πω κάτι, διότι δεν ήξερα τι έλεγε. Έλεγε πράγματα, που δεν ίσχυαν. Άντε πάλι να λες τα ίδια… Έπρεπε ευγενικά να τους πεις “ρε παιδιά”… Αλλά εγώ δεν είχα καμία σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, εδώ μιλάμε ότι υπάρχει σχέση κι ήταν κολλητοί. Να έχουμε πει ένα γεια, δεν είναι γνωριμία αυτό. Ένα γεια έχω πει με όλον τον κόσμο» είπε χαρακτηριστικά με σπόντα προς τον τραγουδιστή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

"Τα έχασε" με τον Γρηγόρη Γκουντάρα η Κατερίνα Καινούργιου - Τι συνέβη;

«Λυπάμαι ντροπή...» - Η σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα, Νάταλι Κάκκαβα, ''έστησε'' στον τοίχο το πάνελ της Ναταλίας Γερμανού