Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην εκπομπή Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής (2/10) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, με αφορμή την πρεμιέρα του Asia Express. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, κάποια λόγια της Ελένης Τσολάκη τον έκαναν να συγκινηθεί και μάλιστα, ξέσπασε σε κλάματα ενώ μιλούσαν ακόμα στο τηλέφωνο.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Τσολάκη μίλησε για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι επιβίωσης ενώ ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από το ριάλιτι μαζί με την καλή του, Ιλάειρα Ζήση.

Η συγκίνηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου στον αέρα του Open Weekend

«Με συγκινείς πολύ τώρα και σε ευχαριστώ. Τώρα κλαίω γιατί έχουμε ακούσει κι εμείς πάρα πολλά αυτές τις μέρες κι όλους αυτούς τους μήνες, όπως καταλαβαίνετε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να το αναγνωρίζουν κάποιοι άνθρωποι αυτό. Ευχαριστούμε παιδιά, πρέπει να κλείσω», είπε και ξέσπασε σε κλάματα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Η Ελένη Τσολάκη άλλαξε αμέσως το κλίμα της συζήτησης και μάλιστα τον έπεισε να της τραγουδήσει.

Πανικόβλητη στην πρεμιέρα η αγαπημένη του, Ιλάειρα Ζήση

Για να είμαστε δίκαιοι, η αλήθεια είναι πως από την αρχή της πρεμιέρας την Παρασκευή 30/9, τα πράγματα δεν τους πήγαν όπως περίμεναν στο Asia Express, γιατί από την πρώτη κιόλας στιγμή της δοκιμασίας τους, ένα γεγονός στάθηκε αρκετό για να πανικοβληθεί η Ιλάειρα Ζήση.

Εφόσον θεωρητικά το ξεπέρασαν όμως, και στην συνέχεια της πορείας τους, άλλη μία αναποδιά έφερε ένταση και κόστισε στην παίκτρια, η οποία δεν άντεξε την πίεση και ξέσπασε σε κλάματα.

Το ζευγάρι μπορεί να ταλαιπωρήθηκε μέχρι να βρει μέσο για να μετακινηθεί και να βρει κατάλυμα για να περάσει το πρώτο βράδυ αλλά τα κατάφερε και λίγο αργότερα τους είδαμε να ανταλλάζουν τρυφερά φιλιά. Λίγο αργότερα όμως έχασαν το χαρτί το οποίο θα τους βοηθούσε να φτάσουν στον τελικό προορισμό, και το γεγονός στάθηκε αρκετό για να χαλάσει την στιγμή!

Η Ιλάειρα ξέσπασε και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για να ηρεμήσει, της υποσχέθηκε πως αν δεν αντέξει θα αποχωρήσουν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκτός από τη συμμετοχή στο J2US έκανε και άλλη καλή πράξη - Το δώρο καρδιάς του Μαυρίκιου Μαυρικίου στον Νίκο Μπάρκουλη

Μαυρίκιος, Ιλάειρα και...Βάνια - Τα ζευγάρια που θα εμφανιστούν στον νέο κύκλο του J2US