Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με ένα απρόοπτο ξεκίνησε η σημερινή (2/10) εκπομπή Στούντιο με Θέα στον ΑΝΤ1 με τη Φαίη Μαυραγάνη. Η παρουσιάστρια εδώ και λίγο καιρό έχει μετακομίσει στο κανάλι του Αμαρουσίου και η εκπομπή της σημειώνει μεγάλη επιτυχία (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες).

Σήμερα ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και τόσο καλά για τη Φαίη Μαυραγάνη μιας και ενώ βρισκόταν σε σύνδεση με έναν καθηγητή πολιτικής οικονομίας για τις αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος, έπεσαν τα φώτα της εκπομπής.

Αναστάτωση στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη στον ΑΝΤ1

«Ώπα προσέξτε τι έγινε τώρα. Αρχίσαμε τις οικονομίες από εδώ. Σβήστε το τελείως παιδιά. Θα ανάψω κερί…. Συγγνώμη κύριε καθηγητά σας διακόπτω αλλά νομίζω ότι είναι ανέκδοτο τώρα. Κάνω νόημα από το ακουστικό τι έγινε ρε παιδιά και γιατί είμαστε στο ημίφως και με ενημερώνουν ότι έχουμε διακοπή ρεύματος και τώρα πήρε μπρος η γεννήτρια κι είδαμε το φως το αληθινό. Το λες και προβοκάτσια αυτό έτσι; Κύριε Αδαμίδη δεν ξέρω αν θέλετε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα, το πήραμε. Θα κάνουμε μείωση», είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου η παρουσιάστρια.

Φαίη Μαυραγάνη εκπομπή ΑΝΤ1

Η εξομολόγηση της Μαυραγάνη για την επιστροφή στον ΑΝΤ1 και το Νίκο Μάνεση

Η Φαίη Μαυραγάνη είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς, αφού μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια επιστρέφει στον ΑΝΤ1, μετά τη θητεία της στο OPEN. Mάλιστα δεν αναλαμβάνει μια απλή εκπομπή, αλλά εκείνη από την οποία ξεκίνησε στο πλάι του Νίκου Μάνεση, που έγινε αργότερα ο σύζυγός της. Για την τηλεοπτική της παρουσία, αλλά και τον Μάνεση μίλησε εκτενώς σε συνέντευξή της στην Real.

-Μετά από πολλά χρόνια επιστρέφετε στον ΑΝΤ1. Πως αισθάνεστε;

«Αισθάνομαι χαρά! Επιστρέφω σε ένα περιβάλλον γνώριμο, σε έναν επαγγελματικό χώρο όπου έζησα για σχεδόν 12 χρόνια».

-Τι σας συγκίνησε σε αυτή την επιστροφή;

«Με συγκίνησε το γεγονός ότι είδα πρόσωπα που είχα να δω χρόνια, τα οποία με υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Είδα το στούντιο, όπου έκανα εκπομπή μαζί με τον Νίκο. θυμήθηκα τα δελτία ειδήσεων, τα οποία παρουσίαζα μέχρι τον ένατο μήνα κύησης, αλλά και τον χώρο όπου είχα γυρίσει τρέιλερ έχοντας μαζί μου την κόρη μου, η οποία ήταν νήπιο».

-Η εκπομπή θα έχει τον ιστορικό για το κανάλι τίτλο «Στούντιο με θέα»…

«Μια εκπομπή η οποία από το 1999 έως το 2006 συντρόφευε τους τηλεθεατές του Σαββατοκύριακου. Η εκπομπή η οποία δημιούργησε την εναλλακτική ενημέρωση. Εκεί όπου μαζί με τον Νίκο συμπορευτήκαμε τηλεοπτικά για τρία χρόνια και όπου έμαθα τα πρώτα μυστικά μιας τηλεοπτικής εκπομπής. Δεν θα μπορούσα να μην επιλέξω αυτό τον τίτλο για να τιμήσω το κανάλι, το οποίο έφερε στην τηλεοπτική μας ζωή το infotainment».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανατροπή με την συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό - Η απόφαση του ΑΝΤ1

Στην φόρα άλλο ένα δυνατό χαρτί του Αντ1! Πλησιάζει η πρεμιέρα νέας εκπομπής για το Σαββατοκύριακο