Από Στέλλα Μούτσιου

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είναι ένας από τους ηθοποιούς που μάγεψαν το κοινό με τις ερμηνείες του ως Λάμπρος στις Άγριες Μέλισσες του ANT1 (δείτε εδώ την αποχαιρετηστήρια ανάρτησή του) . Δουλεύει πολλά χρόνια ως ηθοποιός, όμως κατά κύριο λόγο τον βλέπαμε στο θέατρο, στο οποίο επέστρεψε αμέσως μετά το τέλος της σειράς και στο οποίο θα συνεχίσει να βρίσκεται την υπόλοιπη σεζόν.

Ο ίδιος, λοιπόν, βρέθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα Δε Γίνεται, το Σάββατο 1/10, και μίλησε για τους ρόλους του, την καριέρα του ακόμη και πριν την ενασχόλησή του με την υποκριτική, αλλά και για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει όσον αφορά το κομμάτι της ψυχολογίας του.

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Ο ηθοποιός, μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, δεν ήθελε πάντα να ασχοληθεί με την υποκριτική, αφού σπόυδασε οικονομικά, αλλά η ζωή τον οδήγησε στο να κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο απ' όλα.

Η δύσκολη περίοδος της ζωής του

Όσον αφορά τις συναισθηματικές δυσκολίες τις οποίες έχει βιώσει, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος εξήγησε πως έχει ζήσει στην "άβυσσο" για κάποιο διάστημα, από την οποία, όμως, κατάφερε να βγει, καθώς στο πλευρό του είχε ανθρώπους που τον στήριζαν και συνεχίζουν να τον στηρίζουν και αυτό για εκείνον είναι το πιο σημαντικό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγριες Μέλισσες: Βουρκωμένος ο Δημήτρη Γκοτσόπουλος - Η τελευταία σκηνή του Λάμπρου και της Ελένης

Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό: «Τρία χρόνια τώρα...» -Κίτσου και Γκοτσόπουλος μιλούν για το φινάλε της σειράς