Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγο διάστημα μετά τον θάνατο του, ο οποίος σκόρπισε την θλίψη σε ολόκληρη την χώρα, ο γιος του Κωνσταντίνος Καζάκος, το πρωί της Παρασκευής 30/9 και με αφορμή την πρεμιέρα του Κόκκινο Ποτάμι όπου και πρωταγωνιστεί, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του για τον πατέρα του στις κάμερες) δεν θα γινόταν να μην αναφερθεί μεταξύ άλλων στην απώλεια του πατέρα του, Κώστα Καζάκου δηλώνοντας πώς είχε χρόνια μπροστά του και πώς πρέπει να αποδεχτεί τα πράγματα ως έχουν.

Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Καζάκου για τον πατέρα του

«Είναι μία περίοδος με πολλή δουλειά. Οτιδήποτε μπορεί να απασχολήσει το μυαλό σε άλλη κατεύθυνση, βοηθάει. Είναι μες στη ζωή αυτά τα πράγματα. Είχε μπροστά του αρκετά χρόνια. Μακάρι να φτάσουμε κι εκεί που έφτασε στα 87. Στενοχωριέμαι. Μέχρι την τελευταία στιγμή ήθελε να πάει στο θέατρο και να παίξει.

Πέρασε από το μυαλό μου ότι δεν έχω να απευθυνθώ κάπου πιο πάνω. Τώρα θα απευθύνονται οι άλλοι σε εμένα αλλά έτσι είναι η ζωή, όταν δε διαταράσσεται η φυσική σειρά. Πονάει το πράγμα, είναι δύσκολο αλλά οκ. Όταν διαταραχτεί η φυσική σειρά, δεν παίζεται. Η φυσική σειρά είναι ότι ένα παιδί πρέπει να θάψει τον πατέρα του. Ποτέ το ανάποδο. Όταν γίνεται αυτό, είναι άστα να πάνε» ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο ηθοποιός.

Η τελευταία συνέντευξη του Κώστα Καζάκου πριν φύγει από τη ζωή

Το πρωί του Σαββάτου (17/9), η εκπομπή Open Weekend έδειξε την τελευταία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Κώστας Καζάκος πριν φύγει από τη ζωή στην Ελένη Τσολάκη, μία συνέντευξη που δεν είχε προβληθεί ξανά στο Open. O ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή στις 13/9, στη συνέντευξή του είχε αναφερθεί στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, καθώς και στην απώλεια της αγαπημένης του, Τζένης Καρέζη.

Αναφορικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, είχε πει: «Δεν είναι ούτε τωρινό και ούτε πρόκειται να γιατρευτεί αυτή η πληγή με αυτά τα περαστικά τώρα. Είναι προβλήματα παιδείας, προβλήματα επιπέδου της κοινωνίας που ζούμε. Αν δεν την φτιάξουμε και παραμένει ζούγκλα όπως είναι θα έχουμε τέτοια φαινόμενα. Στεναχωριέμαι. Και υπάρχουν σε όλους τους χώρους, αυτά τα φαινόμενα της ακράτιας και της θηριωδίας. Απλώς ο δικός μας χώρος είναι προβεβλημένος, στη βιτρίνα».

Για την απώλεια της Τζένης Καρέζη, είπε: «Ο κύκλος του θανάτου και της ζωής δεν σβήνει ποτέ, τη ζωή την κουβαλάμε. Αυτό που είμαστε είναι αυτό που έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα, το παρόν είναι ανύπαρκτο, το μέλλον άδηλον, ό,τι υπάρχει είναι το παρελθόν».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είχες πάντα την πιο τεράστια αγκαλιά!» - Συντετριμμένη η πρώην νύφη του Κώστα Καζάκου

Δώρισε το σώμα του ο Καζάκος - Η επίσημη ανακοίνωση της Ιατρικής Σχολής Αθηνών