Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την είσοδο της Βάλιας Χατζηθεοδώρου με την κοιλιά τούρλα στο πλατό της εκπομπής, νόμιζε πως τα είχε δει όλα, αλλά έκανε λάθος! Ο λόγος για τον Νίκο Μουτσινά ο οποίος το μεσημέρι της Παρασκευής 30/9 δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στον αέρα του Καλό Μεσημεράκι που τον...τάραξε!

Οι φάρσες έχουν καθιερωθεί πλέον στην εκπομπή, ωστόσο αυτή που θα ακολουθούσε δεν την περίμενε με τίποτα!

Η επική φάρσα του Φραγκολιά στον Μουτσινά

Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός Κώστας Φραγκολιάς, άρχισε να του εξιστορεί το πρόβλημα που είχε με την υποτιθέμενη κοπέλα του και εκνευρισμένος φώναζε «Είμαι πνιγμένος και μου αξίζει κάτι καλύτερο», για κακή του τύχη όμως ο παρουσιαστής τον κατάλαβε και ανέφερε «Στην πιθανότητα να είσαι ο Κώστας Φραγκολιάς, ξέρω που μένεις», και αμέσως όλοι ξέσπασαν στα γέλια.

Λίγο πριν ανακοίνωσε το τέλος...

Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζοντας την πρεμιέρα του Love island (δείτε εδώ πως τα πήγε σε νούμερα), πέταξε την "βόμβα" και αιφνιδίασε τους τηλεθεατές, αλλά και τους συνεργάτες του!

Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε πως θα κάνει ένα διάλειμμα και είπε: «Παιδιά, εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη και πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά στην τηλεόραση. Παιδιά κάποια στιγμή όλοι χρειαζόμαστε να κάνουμε 10 λεπτά διάλειμμα όπως η Ελένη. Να μιλήσουμε και ειλικρινά. Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο. Είναι 5η χρονιά φέτος».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Ζέτα Μακρυπούλια «εκτόπισε» τον Νίκο Μουτσινά - Τι συνέβη με τους δύο παρουσιαστές

«Κάνει τη ζωή της, δεν έχω...» - Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για τις σχέσεις του με την Μαλέσκου σήμερα