Από Ελένη Μήτση

Λίγες ημέρες μόλις έχουν περάσει από το θάνατο της θρυλικής Μάρθας Καραγιάννη με την τελευταία επιθυμία της εκλιπούσας να έχει ολοκληρωθεί σταδιακά μεν στο έπακρο δε.

Μέσα από τα αγαπημένα πρόσωπα της ηθοποιού μάθαμε, πως τελευταία της επιθυμία ήταν να αποτεφρωθεί και όχι να κηδευτεί. Το ζήτημα αυτό βρέθηκε αντιμέτωπο με αρκετά προβλήματα, όμως στο τέλος η σορός οδηγήθηκε στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Τελικό στάδιο της διαδικασίας αυτής ήταν να σκορπιστεί η τέφρα, κάτι που συνέβη στο Αιγάλεω όπως εξήγησε και ο Δημήτρης Σούρας την Πέμπτη 29/9 στο Super Κατερίνα, εκεί όπου γεννήθηκε και έζησε η Μάρθα.

Σκορπίστηκε η τέφρα της Μάρθας Καραγιάννη

Τα πλάνα από το νεκροταφείο πριν από το τελευταίο "αντίο"

Όπως είναι ήδη γνωστό πλέον, η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη τελέστηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 22/9 και η κάμερα του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα της εκπομπής Το Πρωινό, βρέθηκε αρκετά νωρίτερα εκεί για να αποσπάσει τα πρώτα πλάνα.

Πολλά από τα αγαπημένα πρόσωπα της ηθοποιού έχουν στείλει τα στεφάνια τους με λευκά λουλούδια, με χαρακτηριστικά ονόματα αυτά της Ζωζώς Σαπουντζάκη και της Κάτιας Δανδουλάκη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μεταφέρεται στη Ριτσώνα η σορός της Μάρθας Καραγιάννη - Μετά το αντίο στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών

Με κόκκινα λουλούδια στο χέρι και κοστούμι - Ο γιος του Κώστα Βουτσά στον πλευρό της Κατσαβού στην κηδεία της νονάς του, Μάρθας Καραγιάννη