Από Στέλλα Μούτσιου

Μιας που την Τετάρτη 28/9 βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, η εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη, η παρουσιάστρια θέλησε να συζητήσει με την ομάδα της για τις συζητήσεις των ζευγαριών για τα παιδιά και την επιθυμία τους να αποκτήσουν δεύτερο παιδί μετά το πρώτο.

Μάλιστα, απευθύνθηκε συγκεκριμένα στον Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος προς το παρόν έχει μόνο ένα παιδί και η απάντηση που πήρε από τον ίδιο την έκανε να "τα χάσει".

Η ατάκα του Σάββα Πούμπουρα στην Μενεγάκη που την "τρέλανε"

«Ειλικρινά αναρωτιέμαι, το σκέφτεστε το δεύτερο παιδί; Σκέφτομαι ένα ζευγάρι που το έχει πάει τόσο ωραία και έχουν τόσο καλή συνεννόηση οι δυο τους», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Ελπίζω να μη βλέπει η γυναίκα μου», απάντησε γελώντας ο συνεργάτης της, συμπληρώνοντας: «Αυτή η συζήτηση έρχεται πάντα στο ζευγάρι, μετά το πρώτο παιδί. Και ξέρεις τι; Θέλω να κάνω παιδί, όχι για να έχει το παιδί μου αδελφάκι, επειδή το θέλουμε ως γονείς να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Είμαι της εξής λογικής: όσοι λένε ότι το παιδί θέλει μόνο αγάπη, θέλει χρήματα, χρόνο και όλα. Το παιδί δε μπορεί να μεγαλώνει μόνο του ή με νταντάδες. Να λέμε αλήθειες».

Ατύχημα για την Ελένη στον αέρα της εκπομπής - Ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση

Τα ευτράπελα και τα τυχαία γεγονότα δεν λείπουν ποτέ από το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη με την ίδια ωστόσο να έχει την εμπειρία να μπορεί να χειριστεί ακόμα και το πιο ακραίο σκηνικό.

Αυτό το απέδειξε για άλλη μια φορά την Παρασκευή 23/9 μέσα από την εκπομπή της ''ελένη'', καθώς την ώρα που είχε μια συζήτηση με τους συνεργάτες της αισθάνθηκε το φερμουάρ από το φόρεμα της να ξεκουμπώνεται. Φυσικά δεν φάνηκε κάτι, που δεν έπρεπε με τον Ουγγαρέζο να χειρίζεται το θέμα άψογα.

«Με ματιάσατε! Τι ωραίο το φόρεμα! Τι ωραίο το φόρεμα», είπε με χιούμορ η Ελένη Μενεγάκη, ενώ βρισκόταν πίσω από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο προκειμένου να το κλείσει.

«Γιατί κλείνει το φερμουάρ από κάτω προς το πάνω;».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Βρε δεν τα αφήνεις αυτά;» - Άφωνη η Σμαράγδα Καρύδη με το παράπονο της Ελένης Μενεγάκη

«Ακουγόταν λαχανιασμένη!» - Όταν η Ελένη Μενεγάκη διέκοψε συνεργάτιδά της σε...ακατάλληλη στιγμή