Από Πέννυ Μαστοράκου

Το τελευταίο διάστημα ακούγονται και γράφονται τόσα για την σχέση τους, είτε αυτή είναι φιλική είτε ερωτική, που πραγματικά είναι απόλυτα φυσιολογικό να τους έχει κουράσει να τους ρωτούν συνέχεια για το ίδιο πράγμα. Το πρωί της Τετάρτης λοιπόν μιλώντας στην εκπομπή Mega Καλημέρα, μίλησε ο Βλάσσης Χολέβας και ξεκαθάρισε τα πάντα.

Οι αφοπλιστικές δηλώσεις του Χολέβα για τις σχέσεις του με την Μαρίνα Πατούλη

«Έχουμε μια πολύ ωραία συνεργασία, περνάμε πολύ χρόνο μαζί γιατί κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, ειδικά τώρα με το μαγαζί στη Μύκονο, ας λέει ο καθένας ότι θέλει. Δεν έχω να ξεκαθαρίσω τίποτα, δική μου είναι η ζωή, ό,τι θέλω κάνω, δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανένα» είπε αρχικά και συνέχισε

«Για την παρουσιάστρια του GNTM δεν είπε τίποτα η Μαρίνα Πατούλη. Το να μιλάς άσχημα σε ένα νέο παιδί μπροστά σε επαγγελματίες, είναι φοβερό bullying, εάν το έκαναν στο παιδί μου θα τα έσπαγα».

Τα όλο νόημα λόγια της Μαρίνας Πατούλη για τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο

Πολλές οι αποκαλύψεις στην εκπομπή "Πρωινό μας", καθώς η Μαρίνα Πατούλη μίλησε πριν λίγο καιρό στην κάμερα και οι απαντήσεις της σχολιάστηκαν ιδιαίτερα. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε για την συνεργασία της με τον Βλάσση Χολέβα, αλλά και για τις σχέσεις που έχει πλέον με τον πρώην άντρα της, Γιώργο.

Για τον πρώτο δεν θέλησε να πει πολλά, παρά μόνο τόνισε πως τα πάνε πολύ καλά και είναι πολύ καλοί φίλοι, ενώ για τον δεύτερο η φράση που χρησιμοποίησε τα είπε όλα.

«Δεν είναι σχέση συμβίωσης, είναι συνεργασίας για να μην μπερδευόμαστε, είμαστε πολύ καλοί συνεργάτες, είμαστε πολύ καλοί φίλοι, αλλά ως εδώ. Από εκεί και πέρα θα δείξει», είπε αρχικά για τον σχεδιαστή.

Για την πιθανότητα ενός δεύτερου γάμου, δήλωσε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να το σκεφτώ. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες, όπως είναι οι σπουδές του γιου μου, να ενηλικιωθεί πρώτα στο μέλλον ποτέ δεν μπορείς να πεις απόλυτα, ούτε ναι, ούτε όχι» και κατέληξε για τον Γιώργο Πατούλη: «Δεν απομυθοποιώ τους θεσμούς, απομυθοποιώ τους ανθρώπους».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είναι αστείο όλο αυτό» - Η αιχμηρή απάντηση της Βίκυς Καγιά στην Μαρίνα Πατούλη

«Είναι τηλεοπτικό σκουπίδι...» - Η Μαρίνα Πατούλη ισοπέδωσε με δύο φράσεις Καγιά και GNTM