Από Στέλλα Μούτσιου

Μετά την Σμαράγδα καρύδη, Το απόγευμα της Τετάρτης 28/9 η εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη και η παρουσιάστρια την υποδέχθηκε με τον πιο θερμό τρόπο. Παρόλα αυτά, την ώρα που την καλοσώριζε, με το που την κοίταξε "έμεινε" για λίγα δευτερόλεπτα με την εικόνα της καλεσμένης της.

Η ίδια αν και είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν έχει πολύ μεγάλη κοιλίτσα και αυτό είναι κάτι που παρατήρησε αμέσως η Μενεγάκη και θέλησε να το σχολιάσει.

Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη για την έγκυο Μαίρη Συνατσάκη

«Μαίρη δεν φαίνεσαι καθόλου έγκυος. Είναι μία μικρή μπαλίτσα…», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Στην κατάσταση που είσαι πρέπει να είσαι όσο πιο προσεχτική γίνεται με όλους τους ανθρώπους και αυτό δεν είναι ασέβεια, πραγματικά πρέπει να είσαι προσεχτική».

Η γκάφα της παρουσιάστριας που τους κούφανε στον αέρα της εκπομπής

Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό πως στην εκπομπή της νιώθει σαν στο σπίτι της, το ίδιο και οι συνεργάτες της, και αυτό φαίνεται από τη χημεία τους, αλλά και τα επικά σκηνικά που βλέπουμε καθημερινά λόγο του αυθορμητισμού της κυρίως, μιας και δεν φιλτράρει τι θα πει και για αυτό την αγαπά ο κόσμος.

Την Πέμπτη 15/9 λοιπόν, είπε μία επική ατάκα που δεν πίστευε ούτε η ίδια στον αέρα της εκπομπής και αμέσως έσκασαν όλοι στο γέλιο μαζί και η ίδια.

Η παρουσιάστρια ήταν χαλαρή και γυρνώντας από διαφημίσεις και ήθελε να μάθει τα πάντα για την βασίλισσα Ελισάβετ, και τότε αποκάλεσε τη συνεργάτιδά της, την οποία τη λένε Ιουλία: «Πες μας Ιβάνα μου! Τι λέω καλέ! Με έχετε τρελάνει… Μου μιλάτε πάνω κάτω, μου μιλάνε στα τηλέφωνα… Μας έχουν ματιάσει…» και μετά τη γκάφα που έκανε και οι συνεργάτες της γελούσαν, έκανε αέρα με τα χαρτιά της!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είμαστε άνθρωποι και έχουμε...» - Δεν μπορούσε να κρατήσει την συγκίνησή της η Ελένη Μενεγάκη

«Ακουγόταν λαχανιασμένη!» - Όταν η Ελένη Μενεγάκη διέκοψε συνεργάτιδά της σε...ακατάλληλη στιγμή