Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (27/9) η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχθηκε πριν από μερικούς μήνες από τον Γιώργο Παπαδάκη καθώς και στην απόφασή της να αποχωρήσει μετά από πολλά χρόνια από τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου.

Η εξομολόγηση της Μαρίας Αναστασοπούλου για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη

«Δευτέρα του Πάσχα, ήμουν στο Ελαφονήσι. Ήμουν σε διαδρομή όπου δεν είχε σήμα και λέω “ναι” και δεν άκουγα. Στην πορεία κατάλαβα ότι είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Είπα να κάνουν λίγο δεξία, μου είπε ότι θα ήθελε πολύ να είμαστε μαζί από τον Σεπτέμβριο στο “Καλημέρα Ελλάδα”. Εμένα τελείωνε το συμβόλαιό μου τον Ιούνιο.

Δεν είχαμε αποφασίσει ότι δεν θα συνεχίσουμε με τον ΣΚΑΪ. Η σχέση με τον ΣΚΑΪ δεν είχε να κάνει με αριθμούς, συμπλήρωσα 15 χρόνια στον σταθμό. Είχαν γίνει πολλές προτάσεις κι από άλλους σταθμούς, όχι όμως τότε από τον Γιώργο Παπαδάκη. Πρώτα μίλησα με τον ΣΚΑΪ και μετά από μερικές εβδομάδες είπα το “ναι” στον Γιώργο Παπαδάκη. Σκεφτόμουν πώς θα έλεγα το “όχι” στον Γιώργο Παπαδάκη. Με τον Δημήτρη Οικονόμου ήμασταν μαζί 6 χρόνια. Εγώ είχα καψούρα με αυτή την εκπομπή. Αποφάσισα ότι είναι πρόκληση να έχω στο βιογραφικό μου συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Από μικρή τον έβλεπα στο σπίτι. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχα αυτή την ευκαιρία. Είναι μια πολύ ωραία στιγμή», είπε αρχικά, ενώ η αλήθεια είναι πως ακόμα δεν έχει συνηθίσει και τόσο το νέο πόστο της, με αποτέλεσμα να κάνουν σαρδάμ που θυμίζουν... ΣΚΑΪ!

Στη συνέχεια συμπλήρωσε για τον Γιώργο Παπαδάκη: «Μπορείς να έχεις όσο χώρο χρειάζεσαι, αρκεί να τον κάνει να αισθανθεί ασφαλής. Να μην εκθέσεις κανέναν ή την εκπομπή. Ο Γιώργος είναι απρόβλεπτος. Στην πρώτη σύσκεψη έχει βρει ειδήσεις που δεν τις είχε δει κανένας άλλος, δεν μου έχει ξανατύχει αυτό».

Οι πραγματικές σχέσεις Παπαδάκη - Αναστασοπούλου πίσω από τις κάμερες του Καλημέρα Ελλάδα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να συλλέξουμε από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στους δύο παρουσιαστές στο κανάλι, οι σχέσεις του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου δε θα μπορούσαν να είναι καλύτερες. Η Μαρία Αναστασοπούλου παρακολουθεί τις κινήσεις του και τον τρόπο που αντιδρά στην εκπομπή, βλέποντάς τον σαν μέντορα.

Όσο για τον Γιώργο Παπαδάκη, αισθάνεται δικαιωμένος για την επιλογή του και προσπαθεί να μεταδώσει όσα περισσότερα μπορεί στη Μαρία Αναστασοπούλου, μέχρι να αποσυρθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Παπαδάκης Αναστασοπούλου σχέσεις

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έμειναν κάγκελο Παπαδάκης και Αναστασοπούλου! Αυτοκίνητο παρέσυρε και παράτησε γυναίκα σε ζωντανή σύνδεση

«Έχω παράπονα...» - Όλη η αλήθεια για το follow του Γιώργου Παπαδάκη στην Μαρία Αναστασοπούλου