Από Στέλλα Μούτσιου

Όλο αποκαλύψεις είναι το τελευταίο διάστημα η Μαρία Μπακοδήμου, αφού μετά το όνομα του τέταρτου κριτή του Just The 2 of Us, αποκάλυψε στο Καλό Μεσημεράκι την Δευτέρα 26/9 και το επόμενο βήμα της στην τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια θέλει να πειραματιστεί σε διάφορες ζώνες, καθώς μετά την μεσημεριανή στην οποία βρισκόταν τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, ακολούθησε και η απογευματινή, η βραδινή και πλέον και η πρωινή. Ωστόσο, φαίνεται πως το βράδυ της ταιριάζει καλύτερα, γι' αυτό και σκοπεύει να πραγματοποιήσει κάτι καινούριο εκείνες τις ώρες.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπακοδήμου για το επαγγελματικό της μέλλον

«Νομίζω θα κάνω και μία late night. Πάρα πολύ μου αρέσει το late night», είπε αρχικά.

«Εδώ θα κάνεις late night;», τη ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς απορημένος, με εκείνη να απαντά: «Όχι στο πλατό το δικό σου. Θα βρούμε ένα άλλο διπλανό».

«Το βράδυ έχει άλλο κοινό. Φέρνει και ανθρώπους που δεν είναι αναμενόμενοι. Αυτά συμφωνήσαμε με το κανάλι. Τα ‘παμε, τα συμφωνήσαμε», πρόσθεσε έπειτα η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, επισήμανε πως η εκπομπή θα βγει στο "γυαλί" από τον Ιανουάριο: «Δεν είναι εύκολο τώρα. Εμείς το Σαββατοκύριακο, ξεκινάμε μία εκπομπή που έχει δουλειά μπροστά της για να σταθεί. Με μία ομάδα που δεν είμαστε και ενωμένοι από προηγούμενες χρονιές. Συναντηθήκαμε τώρα, τους αγαπώ πάρα πολύ».

Όσα δήλωσε για τον Γιώργο Λιάγκα και την Δούκισσα Νομικού

Η Μαρία Μπακοδήμου, πέρα από τις δικές τις συνεργασίες, μίλησε και για αυτή του Γιώργου Λιάγκα και της Δούκισσας Νομικού που έληξε άδοξα.

Μάλιστα, επειδή η ίδια έχει εξηγήσει στο παρελθόν ποια είναι η γνώμη της για τον παρουσιαστή, προσπάθησε να είναι αντικειμενική και τόνισε πως και για τους δυο τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα.

«Σε ένα σαββατοκύριακο κατάλαβα ότι είναι 3-4 που δεν θα μου μιλάνε, χωρίς να υπάρχει πρόθεση δική μου», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και συμπλήρωσε για την περίπτωση του ANT1: «Άσχετα από το τι εικόνα έχω για τον Γιώργο Λιάγκα, βρέθηκε το καλοκαίρι σε μια εκπομπή που δεν ήξερε ποια θα είναι η συμπαρουσιάστριά του. Αναγκάστηκε να κάνει ένα ρεπορτάζ, να ψάξει, να δοκιμάσει, να κάνει casting.

Και με το που κάθεται η Δούκισσα και ξεκινάει σε έναν πολύ σκληρό αγώνα – είναι φαρμάκι να ξυπνάς και να περιμένεις τα νούμερα – και πάνω που λες το έχω στήσει να φεύγει. Δεν ξεστήνεται, ακούγεται και μια κακή εικόνα για σένα, που μπορεί να μην αντιστοιχεί. Η θέση μου είναι συμπαθής γιατί περνάει πολλά»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η φράση του Γιώργου Λιάγκα για το τέλος της Δούκισσας Νομικού - Το αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου

«Τσακώθηκαν και τυχαία τα βρήκαν στην πρεμιέρα της Φαίης!» - Η Μαρία Μπακοδήμου "έστησε" στον τοίχο Κατερίνα Καινούργιου και Σταματίνα Τσιμτσιλή