Από Στέλλα Μούτσιου

Η Σμαράγδα Καρύδη, από μικρή ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι και έχει χαράξει μία λαμπρή πορεία στον χώρο της υποκριτικής, γι' αυτό και βρέθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη την Δευτέρα 26/9, όπου και μίλησε για την καριέρα της.

Πριν καλά καλά ξεκινήσουν, όμως, να κουβεντιάζουν με την παρουσιάστρια, εκείνη άρχισε να εκφράζει μερικά παράπονα προς την ηθοποιό, όσον αφορά το γεγονός πως είχαν να βρεθούν πολύ καιρό.

Το παράπονο της Ελένης Μενεγάκη στην Σμαράγδα Καρύδη

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει περάσει τόσος καιρός για να συναντηθούμε εμείς οι δυο…», είπε αρχικά και η Σμαράγδα, αφού έχασε για λίγα δευτερόλεπτα την μιλιά της, επισήμανε: «Μήπως επειδή δεν μου είπες να έρθω;».

«Βρε δεν τα αφήνεις αυτά λέω εγώ… Πρώτον πρόπερσι δεν είχα εκπομπή, άντε δεν βρεθήκαμε, πέρυσι όμως;», πρόσθεσε η Μενεγάκη.

Και αφού φιλήθηκαν στον αέρα σταυρωτά συμπλήρωσε: «Δεν φιλιόμαστε έτσι γιατί δεν βλεπόμαστε… εγώ τη ρώτησα «καλέ εσύ βλέπεις τα κοντινά, τα μικρά τα γράμματα» και μου είπε «ε, λίγο έτσι…».

Με διπλό ρόλο στην τηλεόραση η ηθοποιός - Η σειρά που θα πρωταγωνιστήσει

Μπορεί οι περισσότεροι να περίμεναν πως φέτος η Σμαράγδα Καρύδη θα αφοσιωθεί στην παρουσίαση του Celebrity Game Night, το οποίο θα επιστρέψει σύντομα στις οθόνες μας, ωστόσο η ηθοποιός είναι έτοιμη να βρεθεί σε μία νέα σειρά (δείτε εδώ τι εξομολογήθηκε για την καριέρα της).

Η εν λόγω σειρά βέβαια δε θα είναι του Mega αλλά του Star και θα είναι παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για τη σειρά, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει σε σενάριο Βίκυς Αλεξοπούλου και σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου.

Οι συντελεστές της σειράς βρίσκονται αυτή την περίοδο στην αναζήτηση του άνδρα πρωταγωνιστή, μιας και όπως όλα δείχνουν έχουν ήδη δώσει τα χέρια με τη Σμαράγδα Καρύδη.

Σμαράγδα Καρύδη Star

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ακουγόταν λαχανιασμένη!» - Όταν η Ελένη Μενεγάκη διέκοψε συνεργάτιδά της σε...ακατάλληλη στιγμή

Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής - Ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση