Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την ομάδα του Πρωινού θέλησε να σχολιάσει το μεσημέρι της Δευτέρας (26/9) η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της, με την παρουσιάστρια να εξηγεί πως σε κάθε αποχώρηση, φταίνε πάντα και οι δύο πλευρές.

Η τοποθέτηση της Ελένης Μενεγάκη για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

«Ούτε έχω μιλήσει με κανέναν, ούτε ξέρω. Η Δούκισσα έθεσε τον εαυτό της εκτός και το κανάλι με έναν τρόπο αποδέχθηκε ότι για λόγους ομαλής λειτουργείας το αποδέχεται. Από την άλλη ακούω και τον Γιώργο που ευχαριστεί το κανάλι, οπότε όλοι είναι ευχαριστημένοι. Μέσα στις δουλειές έχει τύχει να ξεκινάς με κάποιον και να μην μπορείς να συνεχίσεις. Όταν υπάρχει μία αποχώρηση σε μία εκπομπή υπάρχει πρόβλημα και από τις δύο πλευρές. Εγώ μένω στο ότι το κανάλι προστατεύει και τους δύο παρουσιαστές του και ό, τι έχουν θα το βρουν μεταξύ τους.

Όλα είναι μια χαρά με κάποιες κακές στιγμές, τις οποίες δεν τις ξέρω. Καμιά φορά ξεκινάς και στην πορεία μπορεί να δεις ότι κάποιος δεν ταιριάζει στην ομάδα. Υπάρχει εκπομπή που δεν έχει εντάσεις;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τι θα κάνει από εδώ και στο εξής η Δούκισσα Νομικού

Ένα μήνα παρά κάτι κράτησε η συνεργασία της Δούκισσας Νομικού με το Πρωινό. Ήδη από το απόγευμα της Παρασκευής (23/9), το Tv-24.gr σας είχε αποκαλύψει μέσα από αποκλειστικό του ρεπορτάζ πως η παρουσιάστρια έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την εκπομπή.

Η επιβεβαίωση δεν άργησε να έρθει μιας και δύο μέρες μετά και συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Κυριακής (25/9), ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε και επίσημα πως η Δούκισσα δε θα είναι πια μέλος της ομάδας του Πρωινού.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε το κανάλι.

Δούκισσα Νομικού αποχώρηση Πρωινό

Πολλά ειπώθηκαν γύρω από το τι ήταν αυτό που οδήγησε στη ρήξη ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Δούκισσα Νομικού, με την επικρατέστερη άποψη να τους θέλει να ψυχραίνονται μετά από ένα άκομψο αστείο που έκανε στον αέρα της εκπομπής ο παρουσιαστής (δείτε εδώ τι είχε πει).

Η εβδομάδα που έχουμε μπροστά μας, είναι εβδομάδα αποφάσεων για τον ΑΝΤ1. Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να αποχώρησε από το Πρωινό ωστόσο παραμένει μέλος της οικογένειας του σταθμού και μάλιστα, έχει τριετές συμβόλαιο το οποίο δεν σπάει τόσο εύκολα.

Κάπως έτσι, το επικρατέστερο σενάριο είναι να τοποθετηθεί η Δούκισσα Νομικού στο πρωινό του Σαββατοκύριακου του σταθμού και ο λόγος πίσω από αυτή την απόφαση δεν είναι άλλος από τα εμπορικά που έφερε μαζί της με τον ερχομό της στον ΑΝΤ1.

Οι εξελίξεις στα τηλεοπτικά αναμένεται να είναι... καταιγιστικές!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1...» - Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιάγκα μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

Η Κατερίνα Καινούργιου στο πλάι της Δούκισσας Νομικού μετά την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1 - Είναι δύο καλές φίλες από τα παλιά