Από Ελένη Μήτση

Το μεσημέρι της Κυριακής 25/9 κυκλοφόρησε μια εν τέλει λανθασμένη είδηση για το πρόσωπο της Δήμητρας Αλεξανδράκη, καθώς μέσα από δημοσιεύματα και εκπομπές ειπώθηκε πως το μοντέλο έκανε απόπειρα δολοφονίας.

Η ίδια με μεγάλη οργή και λύπη διέψευσε την είδηση, αποφάσισε ωστόσο να κινηθεί νομικά ειδικά προς το πρώτο μέσο, που έβγαλε το θέμα. Μάλιστα με δηλώσεις του δικηγόρου της έγινε γνωστό τη Δευτέρα 26/9 από το Πρωινό, πως η Δήμητρα έχει κάθε δικαίωμα να αποζημιωθεί για ηθική βλάβη μετά από την περιπέτεια αυτή.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την λανθασμένη είδηση που κυκλοφόρησε

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την απόπειρα αυτοκτονίας της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Ένα αναληθές δημοσίευμα κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες σχετικά με το πρόσωπο της Δήμητρας Αλεξναδράκη, το οποίο ήθελε το μοντέλο να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, λίγο μετά την πραγματική απόπειρα γνωστού παίκτη ριάλιτι.

Η ίδια διέψευσε απευθείας την είδηση μέσα από το Χαμογέλα και πάλι την Κυριακή 25/9, τα έβαλε ωστόσο με την Σίσσυ Χρηστίδου και την ομάδα της, καθώς διατηρούσαν super με την είδηση αυτή. Στη συνέχεια λοιπόν της εκπομπής, η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και εξήγησε, πως έφτασε η είδηση στα αυτιά τους.

«Να διευκρινίσουμε λίγο για το κομμάτι της Δήμητρας Αλεξανδράκη και να μη δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις. Γράφονται διάφορα και θέλω να είμαστε πολύ τυπικοί και ξεκάθαροι. Η είδηση ξεκίνησε από το zougla.gr λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή.

Η ομάδα της εκπομπής επικοινώνησε με το ξενοδοχείο, την αστυνομία και το νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου εκεί αναφέρεται πως νοσηλεύτηκε η Δήμητρα. Η Δήμητρα το διαψεύδει και βγήκε μάλιστα και σε κατάσταση ψυχικής αναταραχής. Δε θέλουμε να πούμε κάτι διαφορετικό.

Θα κρατήσουμε αυτό που λέει η Δήμητρα και η κοπέλα είπε ότι είναι για άλλη κοπέλα. Οπότε όντως μπορεί να αφορά μια άλλη κοπέλα και να έχει γίνει παρεξήγηση. Πάντως δεν ήταν μόνο το άρθρο του ζούγκλα. Οι πηγές και οι αστυνομικές και του νοσοκομείου μίλησαν για αυτό το γεγονός.

Κάτι συνέβη, αλλά μπορεί να μην αφορούσε τη Δήμητρα. Να έχει γίνει μια παρεξήγηση. Ας κρατήσουμε αυτό που λέει, να μην την ταράξουμε. Κρατάμε αυτό που λέει η ίδια η Δήμητρα, ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει».

«Εγώ προσπάθησα πολύ διακριτικά, χωρίς να αναφέρω το όνομα, αλλά εντάξει. Υπάρχει και στο δημοσίευμα και ειπώθηκε. Εμείς δε βγήκαμε έτσι να πούμε κάτι χωρίς να έχουμε ψάξει αν ισχύει ή όχι. Σας λέω την εικόνα που μου μετέφεραν, γιατί το έψαξα.

Όντως ισχύει. Και από εκεί και πέρα… Πριν αναφέρουμε κάτι θα πρέπει να το διασταυρώσουμε μια και δυο φορές. Μιλάμε για μια κοπέλα 28 ετών, αν είναι η κοπέλα ή κάποια άλλη. Υπάρχουν οικογένειες από πίσω», τόνισε ο δημοσιογράφος Καραστεφανής.

Όντως ισχύει. Και από εκεί και πέρα… Πριν αναφέρουμε κάτι θα πρέπει να το διασταυρώσουμε μια και δυο φορές. Μιλάμε για μια κοπέλα 28 ετών, αν είναι η κοπέλα ή κάποια άλλη. Υπάρχουν οικογένειες από πίσω», τόνισε ο

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Οι υποτιθέμενοι φίλοι μου...» - Τα ''καρφιά'' της Δήμητρας Αλεξανδράκη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Ούτε συγνώμη δεν ζήτησε η ξεφτιλισμένη!» - Οργή λαού στο Twitter για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου