Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά από την συνέντευξή του όπου μίλησε για το πρόβλημα υγείας με το οποίο πάλεψε, ο Σπύρος Παπαδόπουλος το πρωί της Κυριακής 25/9 μίλησε στις κάμερες της εκπομπής του Open Weekend, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην θύελλα αντιδράσεων που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες με τον Χρήστο Βασιλόπουλο και την ανακοίνωση που είχε βγάλει.

Η απίστευτη απάντηση του Σπύρου Παπαδόπουλου

«Δεν το ξέρω, ούτε τον κ. Βασιλόπουλο ξέρω. Τι είναι; Δεν ξέρω. Δεν το γνωρίζω το θέμα, δεν μπορώ να τοποθετηθώ αλλά οι άνθρωποι όταν δουλεύουν πρέπει να πληρώνονται.» συμπλήρωσε ο ηθοποιός και η αλήθεια είναι πως το είπε απόλυτα φυσιολογικά και όντως δεν τον γνωρίζει.

Η σφοδρή αντίδραση του Σωτήρη Χατζάκη για το συμβάν

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα με την ανάρτηση του ηθοποιού Χρήστου Βασιλόπουλου, η οποία αφορούσε αναγγελία για εύρεση ηθοποιών που θα συμμετέχουν σε πρότζεκτ, χωρίς αμοιβή. Πολλά άτομα από τον καλλιτεχνικό κλάδο εξέφρασαν την εναντίωσή τους με την εν λόγω κίνηση, και μέσα σε αυτά ήταν και ο Σωτήρης Χατζάκης.

Ο γνωστός ηθοποιός το πρωί της Παρασκευής 23/9 τοποθετήθηκε στο Mega Καλημέρα και εξέφρασε την δική του άποψη για το ζήτημα της δωρεάν εργασίας.

«Αυτό το περιστατικό είναι μία θαυμάσια ευκαιρία για να ασχοληθούμε με τα εργασιακά θέματα του χώρου που είναι καυτά. Η ανάρτηση αυτή με βάζει σε σκέψεις και θα ‘θελα να ξέρω ποιος είναι ο παραγωγός που κάνει αυτή την παραγωγή και πώς δεν ξέρουν ότι με το που κάποιος πάει να εργαστεί, ότι υπάρχουν θεσμικοί μηχανισμοί όπως η Επιθεώρηση Εργασίας, που κινητοποιούνται.

Δεν είναι ότι πάω να κάνω εθελοντική εργασία για τη χελώνα καρέτα καρέτα, είναι ότι πάω να εργαστώ κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Εγώ λέω σε αυτά τα παιδιά που έχουν μία απελπισία “Μην πάτε παιδιά! Δεν χρειάζεται να πάτε!”» πρόσθεσε ο Σωτήρης Χατζάκης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Πέθανε στη φυλακή...» - Το δράμα που κρύβει πίσω από το χαμόγελό του ο Χρήστος Βασιλόπουλος

«Θεώρησα ότι οι νέοι ηθοποιοί...» - Οι δημόσιες δηλώσεις του Χρήστου Βασιλόπουλου για την αγγελία που ανήρτησε