Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν είναι η πρώτη φορά και σίγουρα ούτε η τελευταία, που στον αέρα της εκπομπής της μαζί με τους συνεργάτες της κάνουν πλάκα όταν εξιστορούν διάφορα γεγονότα που μπορεί να τους έχουν συμβεί στην ζωή τους. Άλλη μια τέτοια μέρα ήταν και την Παρασκευή 23/9 που η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της (δείτε εδώ την αντίδρασή της λίγες μέρες πριν στον αέρα) έκανε μία επική αποκάλυψη!

Η άβολη στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη πήρε τηλέφωνο συνεργάτιδά της

Η παρουσιάστρια λοιπόν κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, έκανε την αποκάλυψη για μια παλιά αρχισυντάκτριά της και τους έκανε όλους να λυθούν στο γέλιο.

«Και με άλλον μου είχε συμβεί αυτό παλιά που τον είχα διακόψει έτσι σε τρυφερή στιγμή. Η Ελένη πάνω ήταν. Την είχα πάρει τηλέφωνο πριν από χρόνια για ένα τραγούδι του Καραφώτη που άκουσα. Ακουγόταν λαχανιασμένη αλλά εγώ συνέχιζα κανονικά, “άκουσα ένα τραγούδι, ποιος το λέει;” και έτσι όπως την άκουγα τη ρώτησα αν τρέχει. Την άλλη μέρα μου το είπε. Τη ρώτησα τι συνέβη γιατί την άκουσα χάλια και μου λέει, “ήταν η στιγμή ακατάλληλη”. “Καλά, και το σήκωσες; Μην το ξανακάνεις” της λέω» είπε η παρουσιάστρια για το επικό συμβάν!

Ατύχημα για την παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής λίγο πριν

Την ώρα που είχε μια συζήτηση με τους συνεργάτες της αισθάνθηκε το φερμουάρ από το φόρεμα της να ξεκουμπώνεται. Φυσικά δεν φάνηκε κάτι, που δεν έπρεπε με τον Ουγγαρέζο να χειρίζεται το θέμα άψογα.

«Με ματιάσατε! Τι ωραίο το φόρεμα! Τι ωραίο το φόρεμα», είπε με χιούμορ η Ελένη Μενεγάκη, ενώ βρισκόταν πίσω από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο προκειμένου να το κλείσει.

«Γιατί κλείνει το φερμουάρ από κάτω προς το πάνω;».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είμαστε άνθρωποι και έχουμε...» - Δεν μπορούσε να κρατήσει την συγκίνησή της η Ελένη Μενεγάκη

«Ήταν κρυφά ερωτευμένος μαζί σου» - Η αποκάλυψη που έκανε την Ελένη Μενεγάκη να κοκκινίσει ολόκληρη