Από Πέννυ Μαστοράκου

Η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία πριν λίγες μέρες έπεσε θύμα κλοπής, το πρωί της Παρασκεύης 23/9 στον αέρα της εκπομπής της Ποιος είναι Πρωινιάτικα, είχε μία εξαιρετικά συγκινητική στιγμή, με αφορμή την συνέντευξη της αδερφής της. Η παρουσιάστρια παρακολουθούσε με ιδιαίτερη προσοχή όσα είχε για εκείνη, και συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια προβολής του βίντεο, μιας και είναι γνωστό πως της έχει τεράστια αδυναμία.

Η συγκίνηση της Μπέττυς Μαγγίρα

«Τι να πω εγώ τώρα για την αδελφούλα μου;», αναρωτήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα και η παρουσιάστρια είπε συνεχίζοντας: «Με πρόσεχε πολύ. Εγώ της χρωστάω πολλά της Ματθίλδης… Όντως είναι σαν δεύτερη μαμά μου. Ήταν πάντα δίπλα μου. Της χρωστάω επίσης το γεγονός ότι ήρθε πρώτη στην Αθήνα. Το να φύγεις τότε από την Ξάνθη και να έρθεις στην Αθήνα…».

Η άγνωστη περιπέτεια υγείας που την συγκλόνισε

Στην εκπομπή της μίλησε ο Σταύρος Μαντζώρος, την Πέμπτη 22/9, και αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του, αλλά και πόσο τον επηρέασε όλη αυτή η κατάσταση ψυχολογικά, μέχρι να καταφέρει να το παιδί του να πατάει ξανά στα πόδια του.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτή την εξομολόγηση, η παρουσιάστρια, που πρόσφατα έζησε μία περιπέτεια σχετικά με το αυτοκίνητό της, προχώρησε σε μία δική της, εξηγώντας πως και η κόρη της λίγες ημέρες μετά την γέννησή της αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα, το οποίο, μέχρι να λυθεί, η ίδια δεν μπορούσε να συνέλθει.

«Όταν ήταν ο πρώτος μου γιος μικρός, νομίζω 2 ετών, έπαθε εγκολεασμό και το παιδάκι ήταν σχεδόν αναίσθητο. Από τον να τον πάρω και να το πάω στο Παίδων, πραγματικά ζορίστηκα πάρα πολύ. Ζορίστηκα πάρα πολύ και μέσα μου και έξω μου και όλα», είπε ο ηθοποιός.

Και η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Η Καλλινίκη ήταν 45 ημερών και έπρεπε να προσέχω. Γι’ αυτό και δεν έστελνα την Ανδριάννα στον παιδικό σταθμό για να μην πάρει κάποια ίωση. Έκανε λοιπόν πυρετό και οι γιατροί έψαχναν να δουν τι είναι. Πέντε ημέρες έμεινα στο νοσοκομείο.

Έχασα το φως μου γιατί ήταν βρέφος. Εξετάσεις… Να κλαίω συνέχεια… Ήμουν λεχώνα. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο, κατέρρευσα. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Ήταν σαν να μην έδινε εντολή ο εγκέφαλος».

«Δεν είχα ούτε δύναμη, ούτε ενέργεια. Μου πήρε καιρό να συνέλθω. Όλο αυτό ήταν σοκαριστικό. Κανένας γονιός να μην περνάει τέτοια πράγματα με τα παιδιά του», κατέληξε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Είμαι έξαλλη!» - Πυρ και μανία και η Μπέττυ Μαγγίρα με τους κριτές του GNTM 5

«Κατέβηκα με την περούκα έξαλλη και της λέω δεν ντρέπεσαι;!» - Απίστευτο σκηνικό με την Μπέττυ Μαγγίρα