Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγο πριν το τέλος του σημερινού «Καλοκαίρι Μαζί», το οποίο αναμένεται να είναι και το τελευταίο για αυτή τη σεζόν, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για τη βοήθεια που της έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ο ίδιος είναι έτοιμος να επιστρέψει για ακόμη μία σεζόν (δείτε εδώ το trailer του Καλημέρα Ελλάδα).

Η συγκίνηση της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου για τον Γιώργο Παπαδάκη

«Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Γιώργο Παπαδάκη, γιατί από την πρώτη στιγμή με στήριξε τόσο πολύ… Ήταν συγκινητική η στήριξη που δέχτηκα από τον Γιώργο Παπαδάκη. Μετά από τόσα χρόνια το λέω και συγκινούμαι.

Γιατί από το 2004 κάνουμε συνδέσεις μαζί και μου είπε “όρμα, δώσε ό,τι μπορείς καλύτερο”. Με συγχωρείτε», είπε η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.

Το μέλλον του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1

Ο παρουσιαστής Γιώργος Γρηγοριάδης, που είναι ένας από τους αγαπημένους συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη , μίλησε στην εφημερίδα Real News και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα για τη μελλοντική απόσυρση του από την τηλεόραση. Αναφέρει ακόμα τα στοιχεία που του έχει προσφέρει η συνεργασία του με έναν τόσο έμπειρο άνθρωπο του χώρου.

«Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας πολύ επιτυχημένος μαραθωνοδρόμος στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης. Από φέτος μόνος του δήλωσε ότι θα ασχοληθεί με τη «σκυταλοδρομία». Θα είναι δική του καθαρά απόφαση να παραδώσει τη σκυτάλη της εκπομπής του, όμως είμαι βέβαιος πως θα παραμείνει έστω και πίσω από τις κάμερες, με ουσιαστικό και επιτελικό, συμβουλευτικό ρόλο σε όποιον/όποια επιλέξει ο ίδιος να τον διαδεχθεί», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο στενός συνεργάτης του, Γιώργος Γρηγοριάδης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Δύσκολες στιγμές για τον Γιώργο Λιάγκα πριν την πρεμιέρα του στον ΑΝΤ1

Επιστρέφουν οι Αταίριαστοι - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας