Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Δημήτρης Λάλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης σειράς του Alpha, Σασμός, το οποίο θα παρακολουθήσουμε αύριο 6/7 (δείτε εδώ τι θα συμβεί στον γάμο Μαθιού - Βασιλικής).

Οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Λάλου για το φινάλε του Σασμού

«Ο κόσμος χειροκρότησε όταν μπήκα στο θέατρο. Τι να πω; Η αγάπη του κόσμου είναι τεράστια και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Εγώ κάνω τη δουλειά μου. Δεν έχει αλλάξει κάτι για μένα από την επιτυχία της σειράς.

Ο Σασμός είναι μια επιτυχία μετά από 20 χρόνια πορείας και κάπως το βρίσκω ότι ήταν φυσιολογικό. Μια ολόκληρη σεζόν ο κόσμος μας στήριξε πάρα πολύ και εμείς του έχουμε ετοιμάσει για το φινάλε κάτι πάρα πολύ δυνατό. Θα δείτε πράγματα που θα σας εκπλήξουν», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Λάλος

Τι θα δούμε στον Σασμό, σήμερα Τρίτη 05 Ιουλίου – Επεισόδιο 170

Η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης πλησίασε τον Σταύρο με ψεύτικο όνομα και παθαίνει σοκ. Το ίδιο και ο Σταύρος, που συνειδητοποιεί ότι ο φίλος του ο «Χρήστος» τον κορόιδευε. Ο Αστέρης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την οργή τους, ενώ όλο το χωριό κινείται στο ρυθμό του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικης.

Η Άσπα προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο να φύγουν μακριά. Κι ενώ οι ετοιμασίες του γάμου προχωράνε, ο Μανόλης μετά από έναν εφιάλτη, θα έχει μία μοιραία συνάντηση που θα ανατρέψει τα πάντα και θα αποκαλύψει μια μεγάλη αλήθεια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ευχάριστα νέα για τη σειρά «Σασμός» - Ανακοινώθηκε πως...

Σασμός: Πολλοί το είδαν λίγοι το παρατήρησαν - Το σκηνοθετικό λάθος στην εκτέλεση του Καραπάνου