Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (20/6) το Πρωινό μιας και ο Γιώργος Λιάγκας δεν βρισκόταν στο Πρωινό, ενώ τη θέση του, όπως ανακοίνωσε η Φαίη Σκορδά, είχαν πάρει δύο δημοσιογράφοι του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Οι δύο παρουσιαστές σκίζουν καθημερινά σε νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δε θα είναι μαζί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η Φαίη Σκορδά βέβαια σήμερα, δεν αποκάλυψε για ποιο λόγο βρισκόταν μόνη της στην εκπομπή, παρά μόνο μίλησε για τους δημοσιογράφους που φιλοξενούνται στο Πρωινό.

Η απουσία του Γιώργου Λιάγκα από το Πρωινό και τα λόγια της Φαίης Σκορδά

«Καλημέρα, καλημέρα. Καλή εβδομάδα να έχουμε, καλημέρα στην όμορφη παρέα. Λίγο διαφορετικά σήμερα ξεκινάμε. Στη συνέχεια θα είναι μαζί μας και ο Γιώργος. Μαζί μας είναι η Τζένη από το δελτίο ειδήσεων και ο Θάνος Βάγιος» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Τι θα συμβεί με το τηλεοπτικό τους μέλλον

Μεγάλες αλλαγές πρόκειται να δούμε την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1, μιας και το κανάλι του Αμαρουσίου έχει πάρει την απόφαση να φέρει τα πάνω κάτω στην πρωινή ζώνη. Βασικά πρόσωπα στις αλλαγές αυτές δεν είναι άλλα από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Mega Καλημέρα, οι δυο παρουσιαστές πρόκειται να χωριστούν του χρόνου, καθώς πλέον δεν υπάρχει χώρος και για τους δύο στο Πρωινό. Κάπως έτσι, ο Γιώργος Λιάγκας θα αναλάβει μία δική του ενημερωτική εκπομπή, ενώ από τη μεριά της η Φαίη Σκορδά θα κρατήσει το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο.

Στη θέση του θα παραμείνει φυσικά ο Γιώργος Παπαδάκης ο οποίος ανανεώνει την εκπομπή του. Έτσι το «Καλημέρα Ελλάδα» θα προβάλλεται παραδοσιακά 6:00-10:00 κάθε πρωί (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1).

Από την άλλη, το κανάλι φέρεται να έχει αποφασίσει να δώσει στον Γιώργο Λιάγκα μία εκπομπή η οποία θα ξεκινάει στις 9:55 και θα τελειώνει στις 11:00. Εκεί ο παρουσιαστής θα ασχολείται με θέματα της επικαιρότητας τα οποία έδειξε ότι μπορεί να διαχειριστεί άνετα και φέτος στο Πρωινό.

Όσο για τη Φαίη Σκορδά που υπογράφει αυτές τις μέρες το νέο της συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, θα κρατήσει το Πρωινό, το οποίο όμως θα παίζει 11:00 - 13:00 και θα έχει αποκλειστικά ψυχαγωγικά θέματα.

Όπως ανέφερε ωστόσο η εκπομπή, αν το κανάλι δει ότι η Φαίη Σκορδά δεν κάνει καλά νούμερα, τότε θα πάρουν λίγη ώρα από την εκπομπή της προκειμένου να την προσθέσουν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Φυσικά πρόκειται απλά για πληροφορίες, καθώς ο ΑΝΤ1 δεν έχει πάρει καμία επίσημη θέση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα τον γλείψουμε, αλήθεια;» - Τεράστια ένταση στο Πρωινό ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα

«Θα μπορούσα να κινηθώ νομικά...» - "Καταπέλτης" ο Γιώργος Λιάγκας για τη μητέρα της Ρούλας Πισπρίγκου