Το πρωί της Τετάρτης (27/4), η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο GNTM, θυμήθηκε ένα περιστατικό από την αρχή της καριέρας της, όταν δύο πολύ γνωστές Ελληνίδες φωτογράφοι αρνήθηκαν να συνεργαστούν μαζί της.

Το «καρφί» της Κατερίνας Καινούργιου για τις φωτογράφους

«Όταν ξεκίνησα υπήρχαν φωτογράφοι – εγώ έκανα κάτι καμπάνιες τότε με γνωστή εταιρεία ρούχων – και έλεγαν “εμείς με την Καινούργιου; Δεν τη φωτογραφίζουμε”. Δύο πολύ γνωστές Ελληνίδες, πολύ υποτιμητικά… Τώρα με παρακαλούν για να με φωτογραφίσουν αλλά δεν τις θέλω εγώ» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου «καρφώνοντας» δύο γνωστές Ελληνίδες φωτογράφους.

Ο εκνευρισμός με τους συνεργάτες της

Την έντονη ενόχλησή της με τους συνεργάτες της θέλησε να εκφράσει μέσα από την (13/4) εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μάλιστα δε δίστασε να διακόψει τη ροή του Super Κατερίνα και να ξεσπάσει.

Αφορμή στάθηκε ένα ρεπορτάζ που άκουσε για την υπόθεση της Πάτρας, το οποίο ήθελε να μεταφέρει στην εκπομπή της. Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια ενοχλείται με τους συνεργάτες της καθώς πριν από μερικές μέρες εξέφρασε την αντίθεσή της με έναν τίτλο που χρησιμοποιήθηκε.

«Παρακολουθούσα χθες, αν δεν κάνω λάθος στο δελτίο ειδήσεων του Mega, που είχε πει πως του είχε κάνει εντύπωση όταν οι δυο γονείς μπήκαν στο γραφείο του και συγκεκριμένα η Ρούλα Πισπιρίγκου, μόνο ο Μάνος ρώτησε για την κατάσταση της Τζωρτζίνας…», ξεκίνησε να λέει η Κατερίνα Καινούργιου.

Εκείνη τη στιγμή ωστόσο, τη διέκοψαν τόσο οι συνεργάτες της στο πλατό όσο και από το κοντρόλ, με την παρουσιάστρια, εμφανώς ενοχλημένη να λέει: «Μπορεί να το παίξαμε κι εμείς αλλά αυτό το συγκεκριμένο το είδα αλλού… Ρε παιδιά μη με γειώνετε όλη την ώρα… σας παρακαλώ, όλη την ώρα με αμφισβητείτε… και πάνω και εδώ. Έλα βρε Χρίσλα κάντο εσύ…».