Από Πέννυ Μαστοράκου

Η ώρα έφτασε για τον Βαγγέλη Περρή, και το βράδυ του Σαββάτου 24/9 απολαύσαμε την πρεμιέρα της σατιρικής του εκπομπής στο Open "Λάβα" (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την εκπομπή). Εκτός από εμάς όμως, την παρακολούθησε και ο "κριτής των πάντων" το Twitter και είπε για ακόμη μία φορά την άποψή του για αυτό το νέο τηλεοπτικό προϊόν.

Η εκπομπή βασίζεται στη σάτιρα και αναλύει την επικαιρότητα με έναν διαφορετικό τρόπο μέσα από βιντεάκια, και οι χρήστες φάνηκαν διχασμένοι στα σχόλιά τους. Άλλοι χειροκροτούσαν την εκπομπή μιας και τους είχε λείψει η σάτιρα από την ελληνική τηλεόραση φέτος, ενώ άλλοι δεν έκαναν τόσο κολακευτικά σχόλια.

Διχασμένοι οι χρήστες του Twitter για την "Λάβα"

Οι μεγάλες υπερπαραγωγή πρεμιέρες που έρχονται στο Open

Εκτός από την πρεμιέρα του Βαγγέλη Περρή και της εκπομπής του «Λάβα», το Σάββατο 24/9, και άλλες πρεμιέρες ακολουθούν για το «ανοιχτό» κανάλι, στο Open, και η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε διότι μία από αυτές είναι και η πολυαναμενόμενη συνέχεια του Κόκκινου Ποταμιού, την οποία περιμένουν πως και πως οι τηλεθεατές.

Σιγά σιγά λοιπόν ολοκληρώνεται το παζλ, καθώς την Κυριακή 2 Οκτωβρίου είναι μεγάλη μέρα και για την εκπομπή που μας κρατά συντροφιά και μας ταξιδεύει μέσα από όμορφες εικόνες και μέρη που κόβουν την ανάσα με την ομορφιά τους. Ο λόγος για την εκπομπή Εικόνες με τον Τάσο Δούση, που κάνουν πρεμιέρα με το α’ μέρος της Μποκοτά στις 17.45.

Έπειτα την ίδια μέρα, την σκυτάλη παίρνει η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα για το “Κόκκινο Ποτάμι” και στις 23.45 επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στο OPEN το “After Dark” με τον Θέμη Γεωργαντά. Από Δευτέρα 3 Οκτώβρη στις 20.00 μπαίνει στο πρόγραμμα και η τρίτη σειρά του OPEN “Η δική μας οικογένεια” σε σκηνοθεσία “Βασίλη Θωμόπουλου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Λίγο έμεινε για τη μεγάλη πρεμιέρα - Το πρόγραμμα που κράτησε το Open επίτηδες για τον Οκτώβρη

Η τηλεθέαση της Παρασκευής (23/9) - Πώς τα πήγαν τα προγράμματα