Από Πέννυ Μαστοράκου

Πριν λίγες μέρες έκανε την πρεμιέρα της, και από τότε το κοινό έχει ξετρελαθεί! Ο λόγος για την σειρά της ΕΡΤ, η οποία αυτή τη σεζόν έχει επενδύσει όσο καμία άλλη φορά σε αυτό τον τομέα, «Τα Νούμερα» τα οποία μπορεί να μην ικανοποίησαν το κανάλι με τα νούμερα τηλεθέασης που έφεραν στην πρεμιέρα, ικανοποίησαν όμως τους τηλεθεατές.

Πράγματι, όπως και στο πρώτο επεισόδιο, η νέα σειρά μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, οι οποίοι από την πρώτη κιόλας στιγμή, έστησαν πανηγύρι στο Twitter, αποθεώνοντάς την στα σχόλια. Έτσι λοιπόν έκαναν και με το επεισόδιο της Παρασκευής 23/9 καθώς τους ξετρέλανε!

Χαμός στο Twitter με το νέο επεισόδιο από τα Νούμερα

Η τραγική ιστορία του πρωταγωνιστή Μιχάλη Σαράντη

Ο Μιχάλης Σαράντης συμμετέχει φέτος στην νέα σειρά του Φοίβου Δεληβοριά, η οποία από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έκλεψε τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα τον περασμένο Μάιο και άλλαξε τη ζωή του.

«Έχουν αλλάξει τα πάντα! Και προς το καλό και προς το κακό. Έχασα τον μπαμπά μου τον Μάιο. Δεν το είχα ανακοινώσει, είναι η πρώτη φορά που το λέω…έφυγε ο μπαμπάς (…) Ταράχτηκαν τα πράγματα, αλλά παράλληλα έρχεται μια άλλη ζωή στον κόσμο σε λίγες μέρες. Ο μπαμπάς μου πρόλαβε να μάθει ότι θα γίνει παππούς», ανέφερε ο Μιχάλης Σαράντης με την Μαίρη Μηνά να βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τα Νούμερα: Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς του Φοίβου Δεληβοριά

Στο νεκροταφείο με guest τον... Αντύπα - Στον αέρα το πρώτο trailer της σειράς «Νούμερα» της ΕΡΤ