Μετά από αρκετά χρόνια, ο δημοσιογράφος αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ σε μια είδηση που έσκασε στα τηλεοπτικά σαν κεραυνός εν αιθρία!

Ο γνωστός αθλητικογράφος πραγματοποίησε σήμερα την τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση στο κανάλι μέσα από την εκπομπή “Goal χωρίς σύνορα” και λίγο πριν το τέλος, ανακοινώθηκε η αποχώρησή του!

Την ανακοίνωση για την αποχώρηση του Άρη Τσιάρα έκανε ο παρουσιαστής Μανώλης Σφακάκης!

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα και για όλα τα μέλη του αθλητικού τμήματος του ΣΚΑΙ. Είμαστε υποχρεωμένοι να αποχαιρετήσουμε τον Άρη Τσιάρα, ένα πολύτιμο στέλεχος της εκπομπής.

Διαβάστε ακόμα: Απίστευτη δήλωση για τη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Το μόνο που κέρδισε από το Survivor ήταν να της φύγει η κυτταρίτιδα"! (Βίντεο)

Κυρίως όμως ένας πολύ καλός φίλος. Ο Άρης αποδέχτηκε μια ελκυστική επαγγελματική πρόταση και θα περνάς πλέον πολύ χρόνο εκτός Ελλάδος, στο εξωτερικό. Από τη μία μας λυπεί το γεγονός ότι φεύγεις, αλλά από την άλλη χαιρόμαστε γιατί ξέρουμε ότι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις», είπε ο Μανώλης Σφακάκης για τον συνεργάτη του!

«Πράγματι, σας βρήκα συναδέλφους και σας αφήνω πάρα πολύ καλούς φίλους. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω από το να δουλέψω στην καλύτερη αθλητική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Ως φίλοι θα αποχαιρετιστούμε και σίγουρα θα ξαναβρεθούμε είτε εντός είτε εκτός κάποιου πλατό», είπε ο Άρης Τσιάρας.