Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πάγωσε η Φαίη Σκορδά με την εξομολόγηση γνωστού Έλληνα τραγουδιστή! «Ένιωθα οργή για τον πατέρα μου! Μας κακοποιούσε...»

Πάγωσε η Φαίη Σκορδά με την εξομολόγηση γνωστού Έλληνα τραγουδιστή! «Ένιωθα οργή για τον πατέρα μου! Μας κακοποιούσε...»
Media 03.04.2018 13:35

Μία συνέντευξη γεμάτη αποκαλύψεις έδωσε ο πασίγνωστος τραγουδιστής στην κάμερα του ANT1 και στο Πρωινό και μας συγκίνησε! Ο ίδιος μίλησε για την κακοποίηση που βίωσε από τον πατέρα του, αλλά και τη σχέση τους η οποία πέρασε από σαράντα κύματα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην παιδική του ηλικία και στο πόσο αυτή σημαδέυτηκε από το άσχημα αυτό περιστατικό!

«Είπα να μιλήσω γι αυτό, πρώτα γιατί μου κάνει εμένα καλό, γιατί το να βγάζεις ένα πρόβλημα προς τα έξω, που το κρύβεις πολλά χρόνια, είναι μία μεγάλη ανακούφιση. Σωματικά δεν με είχε κακοποιήσει, η κακοποίηση η ψυχική όμως ήταν πολύ μεγάλη, για εμένα και την αδερφή μου.

Διαβάστε ακόμα: Τα σχέδια του αντικαταστάτη του Γιάννη Λάτσιου: Σχεδιάζει εκτάκτως νέα στρατηγική για το κανάλι!

Υπήρχαν πάρα πολλές τέτοιες στιγμές, δεν μιλούσαμε για πάρα πολλά χρόνια. Ένιωθα οργή μέσα μου για το πώς συμπεριφέρθηκε. Μετά αρρώστησε πάρα πολύ, ζήτησε να με δει ο ίδιος, δεν μπορούσα να μην είμαι τότε δίπλα του, ήταν ένας αδύναμος άνθρωπος. Ήμουν εκεί μέχρι την τελευταία στιγμή», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top