Δεν έχει σταματημό η κόντρα ανάμεσα στην ΕΣΗΕΑ και τους δηνοσιογράφους του ΣΚΑΪ που χθες αποφάσισαν να σπάσουν την απεργία. Διαβάστε περισσότερα...Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το αρμόδιο συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων όσα μέλη της αποφάσισαν να εργαστούν κατά την 48ωρη απεργία θα παραπεμφθούν στο Πειθαρχικό. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Θλιβερή εξαίρεση στη μάχη για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ αποτέλεσαν ο τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΙ, ο ραδιοφωνικός σταθμός SPORT 24 αλλά και ενημερωτικές ιστοσελίδες, δημοσιογράφοι των οποίων «έσπασαν» την απεργία και έθεσαν τους εαυτούς τους απέναντι στον κλάδο την πιο κρίσιμη στιγμή του αγώνα.Το Δ.Σ. αποφάσισε να παραπέμψει τους απεργοσπάστες στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για διαγραφή από τα μητρώα της Ενώσεως, με βάση τη ρητή διάταξη του Καταστατικού που ορίζει σαφώς (άρθρο 7, παρ. 1, περ. ιζ), την υποχρέωση των μελών να πειθαρχούν απόλυτα στις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης για απεργία.

Το Δ.Σ. δηλώνει τέλος την ικανοποίησή του, που ο πολιτικός κόσμος συμμεριζόμενος την αγωνία και τα δίκαια αιτήματα του Κλάδου, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΕΣΗΕΑ με αποτέλεσμα η μεγάλη του πλειοψηφία να αποφύγει τις εμφανίσεις σε απεργοσπαστικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές".

Διαβάστε ακόμα στο tv-24.gr:

UPDATE: Ο ΣΚΑΪ έσπασε την απεργία των δημοσιογράφων! Τι απαντά η ΕΣΗΕΑ;

Αυριο και μεθαύριο απεργούν ΟΛΑ τα ΜΜΕ

Aποκλειστικό! Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας! Για ποιο λόγο δεν θα εμφανιστεί στην εκπομπή του η Ραμόνα;