Τι και αν ήταν συμπαρουσιαστές στην εκπομπή "World Party", πλέον και οι δυο έχουν δείξει τα μαχαίρια τους και οι σχέσεις τους δεν είναι και πολύ φιλικές. Τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη φαίνεται πως τους χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα, και κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Μαυρίδης έχει δηλώσει πως πρώτα είχε γίνει σε εκείνον πρόταση να παρουσιάσει το Survivor αλλά επειδή δεν δέχτηκε πήραν τον Σάκη. Αυτό βέβαια διαψεύστηκε από την διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Συνέχεια παρακάτω...

"Είναι ψέματα όλα αυτά που γράφουν ότι κάναμε πρόταση στον Μαυρίδη. Μιλήσαμε μόνο με τον Τανιμανίδη, ο οποίος είχε πολύ άγχος, φοβόταν μήπως καεί. Περάσαμε πολλές ώρες μαζί για να τον πείσω να το κάνει. Ήταν μια πολύ σωστή κίνηση του ΣΚΑΪ να επιλέξει έναν άνθρωπο που έχει γκελ στους νέους και δεν έχει φθαρεί", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο Πρώτο Θέμα η Μαραγκουδάκη.

Ο Γιώργος Μαυρίδης έρχεται για άλλη μια φορά να "αδειάσει" τον Σάκη Τανιμανίδη, μέσα από συνέντευξή του στο Weekend της εφημερίδας Ειδήσεις, δηλώνοντας πως πλέον με τον Σάκη δεν έχουν κανένα κοινό.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος είχε πει ότι την ιστορία την γράφουν οι παρέες. Υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να ξαναδουλέψετε μαζί με τον Σάκη;

"Ποτέ δεν πρέπει να λέμε «ποτέ» όταν μιλάμε για συνεργασίες. Θεωρώ όμως ότι από την στιγμή που ο Σάκης κάνει το «Survivor» δεν έχουμε τίποτα κοινό μεταξύ μας και θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Όταν παρουσιάζεις ένα τηλεοπτικό προϊόν που έχει να κάνει με την ανθρωποφαγία, το κουτσομπολιό και την κακεντρέχεια όσο και να σε αγαπάω, όσο φίλος μου και να είσαι, θα με βρεις αντίθετο ιδιεολογικά. Θεωρώ ότι είναι ανήθικο για την κοινωνία μας να βλέπω ανθρώπους να παλεύουν για τα λεφτά και για ένα πιάτο φαγητό. Επίσης, δεν είναι ωραίο πρότυπο αυτό για τα νέα παιδιά "!

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor: Η αλήθεια για την αποχώρηση του Τσάνγκ! Τι λέει η αδερφή του;

Γιάννης Αϊβάζης: Για ποιο λόγο ένιωσε άσχημα και ζήτησε συγνώμη από τη Μαρία Κορινθίου

Πυρ και μανία η Όλγα Φαρμάκη! «Φτάνει πια με το Δημήτρη…» :Δείτε τον απίστευτο εκνευρισμό της στις ερωτήσεις για τον Αλεξάνδρου! (Βίντεο)