Την προηγούμενη εβδομάδα, αποχώρησε από τους «Διάσημους» η Σόφη Πασχάλη. Φυσικά δεν αποχώρησε έτσι απλά, έπρεπε να ξεκατινιαστεί μέχρι τελικής πτώσεως και να φτάσει σε σημείο να την κράζει όλη η Ελλάδα…

Δεν ήταν μόνο που έλεγε ασυναρτησίες, ήταν και το γεγονός ότι δημοσίως έβγαλε τόση κακία, κατηγορώντας συμπαίκτες της ότι είναι ψεύτες, κακοί, διπρόσωποι… Ένα πρόσωπο που πραγματικά απογοήτευσε όλο το κοινό με αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά… _Που και να μην ήταν -και καλά- επώνυμη τι θα έκανε.. Χθες όμως ο Γιώργος Αγγελόπουλος της παρέδωσε μαθήματα….

Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Ντάνος, έδωσε την απάντηση που δεν πρόλαβε να δώσει στη γυμνάστρια. Ο Γιώργος, μιλώντας με αξιοπρέπεια και ήθος, χωρίς να γίνει κατίνα, απάντησε στην γυμνάστρια, δείχνοντας της τι είναι οι καλοί τρόποι: » Αυτό που είπε ότι κερδίζει το ψέμα στο τέλος πάντα, εγώ το ξέρω ανάποδα,ξέρω ότι κερδίζει η αλήθεια και όχι το ψέμα, κατά τη δική μου άποψη»… Ας ελπίσουμε πως μετά από αυτό θα σταματήσει να μιλάει δεξιά και αριστερά η Σόφη… Αρκετά ρεζιλεύτηκε!