Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor: «Έξαλλος» ο Γιάννης Σπαλιάρας! Έχασε σε ερώτηση περί…σeξ και δεν φαντάζεστε τι έκανε… (Βίντεο)

26-09-23-image-49 (1)
LIFESTYLE 27.03.2017 08:16
Ο τυφώνας Survivor από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του, έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό στους δέκτες κάθε φορά που προβάλλεται ένα νέο επεισόδιο!

Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε τον αγώνα επάθλου, στον οποίο νικητές βγήκαν οι «Μαχητές», και στη συνέχεια ακολούθησε το παιχνίδι των ερωτήσεων, το οποίο για τους παίκτες είναι το πιο ευχάριστο κομμάτι του reality show!
Όταν ήρθε η σειρά του Γιάννη Σπαλιάρα να παίξει ρωτήθηκε κάτι-μα τι άλλο φυσικά- περί σεξ στο παιχνίδι αλλά…έχασε.

Μα ο κύριος «4.000 γυναίκες» με τις οποίες έχει κάνει σεξ να χάνει σε μια ερώτηση σαν κι αυτή; Ρωτήθηκε τόσο εκείνος όσο και η Ειρήνη Παπαδοπούλου το εξής: «Τι ποσοστό των γυναικών απάντησε πώς θα προτιμούσε να απέχει από το σεξ παρά από το ίντερνετ». Το μοντέλο έχασε καθώς απάντησε 25%, ενώ η σωστή απάντηση ήταν 46%! Δείτε την αντίδρασή του στο παρακάτω βίντεο...Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor: Το κόμπλεξ και η κατινιά για τον Γιώργο Αγγελόπουλου και ο σχολιασμός για την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη! (Βίντεο)

Survivor: Πάλι ο Σπαλιάρας με την απρεπή του χειρονομία ντρόπιασε τους «Διάσημους» – Ποιοι δεν πανηγύρισαν την νίκη του (Βίντεο)

Στο Survivor της Δευτέρας, Αγγελόπουλος και Παπαδοπούλου γίνονται ομάδα και τα ρίχνουν στους άλλους… (Βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top