Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor: «Πεσμένος» ο Αγγελόπουλος από τα σχόλια της Σόφης Πασχάλη- Δείτε τι είπε… (Βίντεο)

Capture-1
LIFESTYLE 27.03.2017 07:26
Η Σόφη Πασχάλη αποχώρησε από το Survivor στο επεισόδιο της Πέμπτης, αλλά πριν φύγει από το το συμβούλιο του νησιού, έδωσε το τελευταίο χτύπημα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Γιάννη Σπαλιάρα.
Μπορεί ο Ντάνος να χάρηκε που έμεινε στο παιχνίδι, αλλά του άφησε και μια πίκρα η αποχώρηση της γυμνάστρις, αφού πριν φύγει είπα πολλά για εκείνον. Συγκεκριμένα είπε ο Αγγελόπουλος: «Δεν περίμενα ούτε ότι θα φύγω ούτε ότι θα μείνω. Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα σε μια τέτοια ψηφοφορία. Αισθάνομαι καλά που έμεινα, δεν ήθελα να φύγω. Περισσότερο αισθάνομαι καλά γιατί ήταν με τη σύμφωνη γνώμη του τηλεθεατή. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν έχω άμεσα τη δυνατότητα να κάνω μια κουβέντα με τη Σόφη, γιατί φεύγοντας είπε κάποια πράγματα που δεν είχα και τον χρόνο να απαντήσω. Από όλα αυτά που είπε εγώ θα κρατήσω μόνο ένα, όσον αφορά στο ψέμα ότι κερδίζει πάντα και η αλήθεια χάνει και αυτή τη φορά επιβεβαιώθηκε».

Ωστόσο, ο Γιάννης Σπαλιάρας αντιμετώπισε με χιούμορ τα όσα είπε η Σόφη Πασχάλη: «Με μπέρδεψε χθες όταν είπε ότι κέρδισε το ψέμα και η αδικία. Εγώ είμαι ή το ψέμα ή αδικία μάλλον, δεν ξέρω… Θα διαλέξω… Θα το συζητήσω με τον Ντάνο για να δούμε τι μας ταιριάζει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω...Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor: Το κόμπλεξ και η κατινιά για τον Γιώργο Αγγελόπουλου και ο σχολιασμός για την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη! (Βίντεο)

Survivor: Πάλι ο Σπαλιάρας με την απρεπή του χειρονομία ντρόπιασε τους «Διάσημους» – Ποιοι δεν πανηγύρισαν την νίκη του (Βίντεο)

Survivor: Τραγική απελπισία η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Πλέον παίζει χειρότερα και από την Ελισάβετ των «Μαχητών» (Βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top