Το Survivor χτυπά κόκκινο στην Ελλάδα, ωστόσο και σε άλλες χώρες γίνεται χαμός.

Στη Νορβηγία υπάρχει ένα παιχνίδι που κερδίζει τους τηλεθεατές και λέγεται «Οι Πρωταθλητές των Πρωταθλητών». Έτσι για τον μεγάλο τελικό η παραγωγή επέλεξε το παιχνίδι να πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Μεσσήνη, λέγοντας τις τελευταίες μέρες ότι το μέρος που γυρίστηκε το παιχνίδι ήταν της Βίκυς Σταυροπούλου.
Μετά από αυτά τα στοιχεία, έρχεται η ηθοποιός να απαντήσει σε όλα όσα ακούστηκαν, μιλώντας στην κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω»!. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Σταυροπούλου είπε: «Δεν είναι το σπίτι μου. Είναι μια βιολογική αγροτουριστική μονάδα στη Μεσσηνιακή Μάνη, και ναι είχε ενοικιαστεί από τους Νορβηγούς. Εκεί μένανε οι παίκτες, οι οποία ήταν Ολυμπιονίκες». Η ίδια αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι τόσο καιρό δεν είχε αποκαλύψει τίποτα: «Εγώ δεν το εκμεταλλεύτηκα και δεν ξέρω ποιος το ανακάλυψε…».

Για τη διαφήμιση της χώρας μας είπε: «Ήταν πολύτιμο για τη χώρα μας γιατί έδειχνε ωραία σημεία, καθώς θα κάνει πολύ καλό στον τουρισμό». Ο δημοσιογράφος ρώτησε την ηθοποιό και για το οικονομικό κομμάτι της παραγωγής, με εκείνη να του απαντά: «Φαντάζομαι, θα ήταν γιατί ήταν πολλά συνεργεία, αρκετός κόσμος, πάνω από 55 άτομα συνεργείο». Συνέχεια παρακάτω...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα...



Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Η σοκαριστική αποκάλυψη της Ελένης Δάρρα και το «Survivor»: «Μου έπεφταν τούφες από τα μαλλιά και μου έδιναν…»

H αποκάλυψη που δεν θα αρέσει σε όσους βλέπουν Survivor! Δεν φαντάζεστε με ποιο τρόπο θα επιλεγεί ο νικητής του ριάλιτι…

Την κράζει το ίδιο της το κανάλι! Τα σχόλια της Διευθύντριας του Star για την Βίκυ Καγιά και την απόδοσή της στο Shopping Star (Βίντεο)